MARDİN VALİSİNİN EŞİ VE MİLLETVEKİLİ ÇANKIRI`DAN OKUL ZİYARETİ

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN?ın eşi Gülseren YAMAN ve Ak Parti Mardin Milletvekili TBMM İdare Amiri Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, Artuklu Abdulvahap Yersiz İlkokuluna giderek öğrenciler ile bir araya geldi.

7.01.2018 07:46:35 0
MARDİN VALİSİNİN  EŞİ VE MİLLETVEKİLİ ÇANKIRI`DAN OKUL ZİYARETİ

 

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa YAMAN’ın eşi  Gülseren YAMAN ve Ak Parti Mardin Milletvekili TBMM İdare Amiri  Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, Artuklu Abdulvahap Yersiz İlkokuluna giderek öğrenciler ile bir araya geldi. 

 

 Geleceğin teminatı olan çocuklar ile buluşmaktan mutluluk duyduklarını ileten Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa YAMAN’ın eşi  Gülseren YAMAN, “Çocuklarımızın gözlerine bıraktığımız mutluluk parıltısı bizler içi her zaman çok değerli olmuştur. Bu nedenle sürekli onları ziyaret ediyor ve hatırlarını soruyoruz. Her fırsatta güzellikleri birlikte yaşıyoruz. Bu hafta da öğrencilerimizle bir araya gelerek hatırlarını sorduk. Ağırladıkları için teşekkür ederiz” diye konuştu.


Artuklu Abdulvahap Yersiz İlkokulu ziyaretine  Mardin Gönül Elçileri Koordinatörü olan   Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın Eşi Gülseren YAMAN,TBMM İdare Amiri AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI,mARDİN Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Mehtap BİNGÜL, Matdin Cumhuriyet Başsavcısı  eşi Hatice ÖZTOPRAK, Vali Yardımcısı eşi Dilek YAZGAN, Dargeçit Kaymakam eşi Esra YEŞİLTAŞ, Kızıltepe Kaymakam eşi Ayşe ODABAŞ, Yeşilli Kaymakam eşi Ümmühan BİLGİN, Yeşilli Belediye Başkanı eşi Hülya DEMİR, Halkla İlişkiler Müdürü Merve ERCİYAS, DİKA Genel Sekreteri eşi Nesrin ALTINDAĞ, Hayırsever İşadamı eşi Süreyya NUHOĞLU eşlik ettil.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00