MARDİN VALİSİ YAMAN,MİDYAT VE ÖMERLİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi Mustafa Yaman, Ömerli ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelmelerde bulundu. Ziyarette ilk önce Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Mustafa Yaman Kaymakam Erol Korkmaz`dan ilçe hakkında bilgi aldı. Daha sonra Ömerli Adliyesini ziyaret eden Vali

Mardin 30.06.2016 12:23:37 0
MARDİN VALİSİ YAMAN,MİDYAT VE ÖMERLİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi Mustafa  Yaman, Ömerli ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelmelerde bulundu. Ziyarette ilk önce Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Mustafa Yaman Kaymakam Erol Korkmaz'dan ilçe hakkında bilgi aldı. Daha sonra Ömerli Adliyesini ziyaret eden Vali Yaman, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Son olarak Vali Yaman, 23 Haziran akşamı bombalı araçla saldırı düzenlenen Ömerli İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran'dan karakol binası ve çevresindeki hasarla ilgili bilgi alan Yaman, binada incelemelerde bulundu.

Mardin Valisi Mustafa Yaman daha sonra Midyat’ta düzenlen sokak iftar programına katılmak için Midyat’a gitti. İftar öncesinde Midyat’ta çeşitli incelemelerde bulunan Yaman ilk önce Midyat Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Oğuzhan Bingöl'den Midyat ile ilgili bilgi aldı. 

Kaymakamlık ziyaretinden sonra Midyat Belediye Başkanlığına geçen Vali Yaman’ı Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ve çalışanları kapıda karşıladı. Burada belediye çalışmaları hakkında Başkan ve yetkililerden bilgi alan Yaman, Belediyedeki ziyaretini tamamlayarak Midyat’ta kurulu bulunan çadır kente gitti.

Midyat Geçici Barınma Merkezi hakkında Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Vali Mustafa Yaman’a brifing verdi. Kampta kalan mültecilerle de konuşan Vali Yaman kamp hakkındaki görüşlerini dinledi.  Daha sonra Çadır kenti dolaşan Vali yaman bir çadıra geçerek burada kalan Suriyeli ve Iraklı ailelerle görüştü. Çadırda kalan ailelere ve çocuklara çeşitli hediyeler veren Yaman daha sonra Belediye Başkanlığının düzenlediği iftar programına katılmak için kamptan ayrıldı.

                İftar programına katılmak için geldiği Midyat’ta ayrıca esnafı ziyaret eden Vali Mustafa Yaman çarşı esnafını tek tek dolaşarak hem sohbet etti hem de sorunlarını dinledi. İftar Programından sonra ise Vali Yaman Mardin’e döndü.,

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00