MARDİN VALİSİ MUSTAFA YAMAN GAZİPAŞA İLKÖĞRETİM OKULUNU ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi Mustafa YAMAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI Gazipaşa İlkokulu ve Mardin Olgunlaşma Enstitüsü?nü ziyaret etti.

Mardin 22.12.2016 18:37:26 0
MARDİN VALİSİ MUSTAFA YAMAN GAZİPAŞA İLKÖĞRETİM OKULUNU ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi  Mustafa YAMAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI Gazipaşa İlkokulu ve Mardin Olgunlaşma Enstitüsü’nü ziyaret etti.

 

 Öğretmenlerle öğretmenler odasında bir toplantı yapan YAMAN ve SARI, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip. Öğrencilere çeşitli sorular sordu. Mardin’de kaliteyi daha da artırmak için çalışmalar yürüttüklerini öğrencilerin eğitimlerini önemsediklerini vurgulayan Vali YAMAN, "Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. İlerde bizlerin yerini sizler alacak ve ülkeye sizler yön vereceksiniz. Gelişen teknolojiye de ayak uydurarak donanımlı bir şekilde kendinizi geleceğe hazırlayacaksınız. Sadece derslerde veya sınavlarda başarılı olmak için değil, hayatın her alanında iyi noktalara gelmek için derslerinize iyi çalışarak kendinizi geliştirmelisiniz." İfadelerini kullandı.

 

     Suriyeli misafirlerimizin Türkçe, Dikiş nakış ve Ebru Sanatı gibi çeşitli eğitimler aldığı Mardin Olgunlaşma Enstitüsü’nü de ziyaret edip yapılan çalışmaları kontrol eden Vali Mustafa  YAMAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup  SARI, Misafirlerimizin yaşadıkları sorunları ve genel ihtiyaçları hakkında bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldılar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49