Mardin Valisi Koçak tarım fuarını ziyaret etti

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Tarım ve Hayvancılık sektöründe ilki 2014 yılında yapılan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mezopotamya Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.

24.04.2016 08:19:37 0
Mardin Valisi Koçak tarım fuarını ziyaret etti

Mardin Valisi  Ömer Faruk Koçak, Tarım ve Hayvancılık sektöründe ilki 2014 yılında yapılan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mezopotamya Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.

Vali Koçak; Mardin’den ve Türkiye’nin her yerinden tarım ve tarıma dayalı sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmaların fuara yönelik yoğun ilgisine özellikle değinerek, gazetecilere yaptığı açıklamada; 2015 yılında olduğu gibi bu yıl da düzenlenen fuarın doluluk oranının yüzde 100’e yaklaştığı belirtti ve şöyle dedi:

 “Son zamanlarda yaşanan terör olayları nedeniyle Mardin’e gidilir mi diyenler vardır, ancak, Mardin, Kızıltepe, Midyat; herkesin rahatlıkla gelip gezebileceği, turistik ve ticari faaliyetlerini yürütebileceği huzurlu, güvenli şehirlerimiz, ilçelerimiz. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz bu fuar bunun en güzel göstergesi. Hem bu fuarı düzenleyen arkadaşlarımıza hem de  katılan tüm firmalara Mardin’e, Kızıltepe’ye ve Devletimize gösterdikleri güvenden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu güven ve sonuna yaklaştığımız operasyonun bitmesi neticesinde;  her santimetrekarede, kırsalında, kentinde, huzuru ve güveni tesis ettiğimizde, ticaretimiz, tarımımız, turizmimiz geçmişte olduğu gibi hatta çok daha büyük bir ekonomik ivme ile gelişecek. Buradaki arkadaşlarımız, sanayicilerimiz ve turizmcilerimiz, Türkiye’nin en önemli sanayicileri ve turizmcileri haline geleceklerdir.Bu vesile ile gerek diğer illerden katılan, gerekse Mardin ve ilçelerimizden fuara  katılan tüm sanayicilerimize, firmalarımıza, temsilcilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar temenni ediyorum.”Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78