MARDİN VALİSİ KOÇAK`TAN ``PASKALYA ``MESAJI

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak,yayınladığı mesajında: ``Mardin?in kadim halklarından biri olan Süryani vatandaşlarımızın Paskalya bayramlarını en içten duygularımla kutluyor milletimizin birlik ve beraberliğine ortak geleceğine güçlü bir katkı olmasını te

Mardin 27.03.2016 11:17:55 0
MARDİN VALİSİ KOÇAK`TAN ``PASKALYA ``MESAJI

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak,yayınladığı mesajında: ''Mardin’in kadim halklarından biri olan Süryani vatandaşlarımızın Paskalya bayramlarını en içten duygularımla kutluyor milletimizin birlik ve beraberliğine ortak geleceğine güçlü bir katkı olmasını temenni ediyorum''Dedi.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Mesajında şunalrı söyledi:

''Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Mardin’imizin kadim medeniyetlerinden birine mensup olan Süryani vatandaşlarımızın  ve tüm Hıristiyan vatandaşlarımızın yeni bir Paskalya bayramına ulaşmış bulunuyoruz. Şüphesiz ki Mardin’de bayramların ayrı bir anlamı ayrı bir sevinci vardır.

Mardin’de bayramlar bütün unsurların bir araya geldiği sevinç ve huzur zamanlarıdır. Bütün vatandaşlarımızın farklılıklarını bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik içinde kederi paylaştığı gibi sevinci de paylaşarak mutlulukları arttırdığımız zamanlardır.  Tarihten biz bu güzelliği nasıl devraldıysak gelecek nesillere aktarmak da bizim bugünkü görevimizdir. Bu nedenle bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe, birbirimizi sevmeye üzerinde yaşadığımız bu toprakları gelenekleriyle birlikte gelecek nesillere aktarmanın gayreti içinde olmalıyız.

Ben bu duygu ve düşüncelerle Mardin’in kadim halklarından biri olan Süryani vatandaşlarımızın Paskalya bayramlarını en içten duygularımla kutluyor milletimizin birlik ve beraberliğine ortak geleceğine güçlü bir katkı olmasını temenni ediyorum''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35