MARDİN VALİLİĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Mardin`de, AK Parti Milletvekili adayı Gönül Bekin Şahkulubey`in seçim bürosuna Dün gece saatlerinde gerçekleştirilen ses bombalı saldırısına ilişkin olarak,Mardin Valiliği yazılı basın açıklaması yaptı.

20.05.2015 19:31:38 0
MARDİN VALİLİĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Mardin'de, AK Parti Milletvekili adayı Gönül Bekin Şahkulubey'in seçim bürosuna Dün gece saatlerinde gerçekleştirilen ses bombalı saldırısına ilişkin olarak,Mardin Valiliği yazılı basın açıklaması yaptı.

Mardin Valiliğinin konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklama şöyle :

 


 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 00.55 sıralarında ilimiz Artuklu ilçesi 13 Mart mahallesi 1. Sokak üzerinde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde emniyet tedbiri alan ekip otosuna yönelik (2) adet el yapımı patlayıcı atılmış, olayın akabinde ekiplerimizin takibi sonucunda B.Ç. isimli şahıs yakalanarak göz altına alınmış, devam eden çalışmalarda olay yeri çevresinde V.B., M.A., A.U. isimli şahıslar yakalanmışlardır.

            Atılan el yapımı patlayıcı sonrasında görevlilerimizden yaralanan olmamış ancak ekip otosunda maddi hasar meydana gelmiştir.

            Konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda olay ile ilgisi olduğu değerlendirilen T.Ö. isimli şahıs ise adli mercilerin kararı ile ikametinde yapılan aramada yakalanmıştır.

            Yakalanarak gözaltına alınan şahısların yine adli mercilerin kararı ile ikametlerinde yapılan aramalarda örgütsel doküman, PKK/KCK terör örgütünün Suriye uzantısı PYD/YPG terör örgütünün sözde bayrağının, uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde, muşta,(1) adet sahte plaka ve şahısların kullanmış oldukları cep telefonları elde edilmiştir.

            Yakalanarak gözaltına alınan ve yaşı küçük olan V.B. ve A.U. isimli şahısların işlemleri Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülmektedir.

            Konu ile ilgili tahkikat devam etmekte olup, vatandaşlarımızın hür iradesini sandığa yansıtması için alınan tedbirlerimiz aralıksız devam etmektedir.

             Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00