MARDİN VALİLİĞİ`NDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

Mardin Valiliği Yayınladığı İzinsiz Yardım Talepleri ile ilgili Basın Duyurusu ile vatandaşları uyardı.

Gündem 16.04.2015 10:11:04 0
MARDİN VALİLİĞİ`NDEN  DOLANDIRICILIK UYARISI

Mardin Valiliği Yayınladığı  İzinsiz Yardım Talepleri ile ilgili Basın Duyurusu ile  vatandaşları uyardı.

Mardin Valiliğinden yayaınlanan Basın Duyurusu şöyle:

 ''Son zamanlarda ülkemizin diğer bölgelerinde olduğu gibi Mardin’de de telefonla dolandırıcılık girişimlerinin artmaya başladığı konusunda Valiliğimize çok sayıda başvuru yapılmaktadır.

               Bu nedenle; Kamuoyunu bilgilendirerek Vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek amacıyla Valiliğimizin temel ilkelerini yeniden vurgulama gereği hasıl olmuştur.

                 Valiliğimizce hiçbir şekilde iş adamlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan ve Vatandaşlardan bir hizmet veya idari iş karşılığında bir katkı, bağış ve sponsorluk istenmeyecektir.

                Ancak; işadamlarımız, derneklerimiz, vakıflarımız veya hayırsever vatandaşlarımız,  engelliler, gençler, yaşlılar ve çocuklar gibi dezavantajlı gruplara yönelik veya sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde sponsorluk veya ilimizin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak kısmi finansman katkısında bulunmak istemeleri durumunda kendilerinin Valiliğimizle iletişime geçmeleri veya Valiliğimizce sivil toplum ve hayırsever vatandaş katkısıyla yürütülebilecek işler için Valiliğimiz Web sitesindeki duyurular kısmında ilan edilecek projeler için destek sunmayı bildirmeleri halinde Valilik olarak her türlü kolaylık gösterilecektir.

                Bunun dışında, Valilik Özel Kaleminden veya diğer yetkililer adına açılacak telefonlara hiçbir şekilde itimat edilmemesi, verilecek hesaplara kesinlikle para yatırılmaması ve durumun ivedilikle kolluk güçlerine ve Valiliğimize bildirilmesi vatandaşlarımızla kurduğumuz güven ve sorumluluk esaslı ilişkimizin zarar görmemesi açısından büyük ehemmiyet taşımaktadır.

               Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''Denildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90