MARDİN TURİZMCİLERİNDEN BAKAN AVCI`YA ZİYARET

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör başkanlığındaki Otel sahipleri ve Turizmcilerden oluşan bir heyet Ankara`da ziyaretlerine devam etti.

20.10.2016 12:12:56 0
MARDİN TURİZMCİLERİNDEN  BAKAN AVCI`YA ZİYARET

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör başkanlığındaki Otel sahipleri ve Turizmcilerden oluşan bir heyet Ankara'da ziyaretlerine devam etti.

 

Geçen Hafta içerisinde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile görüşerek, Marka Şehir MARDİN'in turizmle ilgili sıkıntılarını ve yapılması gereken projelerini ileterek,destek isteyen Mardinli turizmciler bu hafta da,Ankara'ya gelerek,çeşitli ziayretler gerçekleştirdi.

 

Ak Parti Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile TBMM'de ziyaret ederek sorunlarını yansıtan Mardinli Turizmciler,Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'yı Mardin Milletvekilleri ile birlikte ziyaret ederek bir süre makamında görüştü.

 

UNESCO Dünya Kent Mirası listesindeki yerini koruması konusu başta olmak üzere,Mardin Kalesi'nin restore edilerek turizme kazandırılması, Kültür ve İnanç turizmini canlandıracak tarihi mekanların (Mor Yakup Kilisesi, Dara Harabeleri vb.) restorasyonu,Tiyatro salonları ve kütüphanelerin inşa edilerek Mardin'de  kültür ve sanatın gelişmesi konularının ele alınığı görüşme çok samimi bir ortamda gerçekleştirildi.


Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Azad Güngör başkanlığındaki  turizmciler ve otel işletmecilerinden oluşan heyeti  birlikte Mardin Milletveiller Ceyda Bölünmez Çankıruı ve Orhan Miroğlu'nun eşliğinde Makamında  kabul eden, Bakan Nabi Avcı Mardini'in sorunlarını dinleyerek, yapılacak proje ve faaliyetlerde yardımcı olacağını  açıkladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00