Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odasından Yılmaz Altındağ`a Ziyaret

Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ? ı Başarılı Çalışmalarından Ötürü Ziyarette Bulundu?

23.03.2017 07:20:02 0
Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odasından Yılmaz Altındağ`a Ziyaret

Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ’ ı Başarılı Çalışmalarından Ötürü Ziyarette Bulundu…

.

Mardin-Şırnak SMMMO Muhasebe Haftası etkinliği kapsamında DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ’ ı Makamında Oda Başkanı Hamit DURGAN ile beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Hamdullah YAVUZ ve Ceng Velat EGE tarafından ziyarette bulunuldu. 

 

Oda Başkanı Hamit DURGAN’nın yaptığı açıklamada İlimize ve bağlı diğer illere yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ’ ı kutladıklarını dile getirdi.

 

Başkan Durgan Açıklamasına şöyle devam etti;

''Mardin ilimizde bulunan DİKA Dicle Kalkınma Ajansı Mardin Batman Siirt Şırnak illerini kapsayan alan dahilinde Cazibe Merkezleri Programı Uygulama Esasları çerçevesinde büyük bir çaba göstererek verilen imkanın uygulanma noktasında sağladığı başarıyı memnuniyetle karşıladıklarını ve bu bilincin uygulama noktasında da başarının sağlatılmasını Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerimizin cazibe merkezleri progrogramının yatırım desteğinin biran evvel hayata geçirilmesi ve yöresel olarak ekonomimizin ve dolayısıyla ülke ekonomimizin yüksek bir düzeye getirilmesi, üretim ve istihdamın sağlatılması kaçınılmaz bir unsur olarak görmekteyiz.'' Açıklamasında bulundu.

 

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ da Mardin-Şırnak Mali Müşavirler Odası tarafından gerçekleştirlen  ziyaretten ötürü memnuniyetlni dile getirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00