MARDİN SEL OLUP,MİTİNGE AKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın çağrısıyla yurdun dört bir yanında başlayan demokrasi nöbetleri, bugün Mardin`de `Demokrasi ve Şehitler Mitingi` ile taçlanıyor. Mardinli Vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren Mardin Vali Mustafa Yaman Meydanı`na sel olup ak

7.08.2016 19:33:11 0
MARDİN SEL OLUP,MİTİNGE AKTI

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla yurdun dört bir yanında başlayan demokrasi nöbetleri, bugün Mardin'de   'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile taçlanıyor. Mardinli Vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren Mardin Vali Mustafa Yaman Meydanı'na sel olup aktı.

Ellerinde Türk Bayrakları ve Türk Bayraklı şapkaları  ile sabah saatlerinden itibaren bir şölen havasında Mardin Vali Mustafa Yaman meydanı'nda birikmeye başlayan Genç,yaşlı Mardinl vatandaşlar adeta bir şölen havasında  buluştu.

Mardin Valisi Mustafa Yaman,Ak Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış,Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu,Dika Genel Sekreerei Yılmaz Altındağ,Mardin Eski Milletvekilleri Nihat Eri,Süleymen Bölünmez,Ak Parti Mardin il Gençlik Kolları Başkanı Halil Homak,İlçe Kaymakamları Vali Yardımcıları,Belediye başkanları , STK Temsilcileri ,Mardin Süryani Kiliseleri Ruhani Lideri Gabriel Akyüz  ve  Mardinli vatandaşların yoğun ilg gösterdiği Miting'e ilgi yoğun oldu.

Türk bayrağı ve Türk bayrağı logolu şapkalarını alan vatandaşlar, güvenlik amacıyla kurulan arama noktalarından geçerek  Miting Alanı'na giriş yaptı.

Emniyet güçlerinin yoğun güvenlik tedbirleri  aldığı Miting alanında vatandaşlar, sık sık 15 Temmuz hain Darbe girişimini lanetleyen sloganlar attı.

Ak Parti Mardin Mlletvekili Orhan Miroğlu yaptığı konuşmada;''Bu gün yaşadıklarım,hayatımın en güzel anıları olacak.Buna inanmanızı istiyorum.Daha sözümüz bitmedi.22-23 gündür yaşadıklarımız,yüzyıllar boyu anlatılacak.Burada yaşadıklarımız İstanbul'da,Ankara'da ve başka yerlerde yerlerde yaşadıklarımızı paylaşacağız.

Yeni bir tarih ,yeni bir Demokrasi inşaası  yapacağız.Yenikapıdaki Miting yeni bir Türkiye'ye açılan bir miting olacak.

Sevgili kardeşlerim.  FETÖ Terör örgütü bir musibete kalkıştı ama,şu 22-23 gündür yaşadıklarımız bize şunu gösterdi ki FETÖ terör örgütü bir musibet yaratmak isterken,binlerce hayrın  doğmasına sebep oldu.''dedi.

 Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde sahne alan Mardin'in Gülü lakaplı Mardin'in mahalli müzisyenlerinden  Semir Ortaç ve Müzik ekibi söyledikleri Türkçe ve Arapça şarkılarla meydanı adeta coşturdu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler: MARDİN SEL OLUP MİTİNGE AKTI
19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07