``MARDİN MOBİL GENÇLİK MERKEZİ ``PROJESİ İLE ONBİNLERCE GENCE ULAŞTILAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı-Gençlik Projeleri Destekleme Programı tarafından gençleri ve çocukları spor, sanat ve kültürel faaliyetlere teşfik etme amacıyla hayata geçirilen ve Mardin Gençlik Merkezi tarafından yürütülen ?Mardin Mobil Gençlik Merkezi? proje

Mardin 3.01.2018 14:45:03 0
``MARDİN  MOBİL GENÇLİK MERKEZİ ``PROJESİ İLE ONBİNLERCE GENCE ULAŞTILAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı-Gençlik Projeleri Destekleme Programı tarafından gençleri ve çocukları spor, sanat ve kültürel faaliyetlere teşfik etme amacıyla hayata geçirilen ve Mardin Gençlik Merkezi tarafından yürütülen “Mardin Mobil Gençlik Merkezi” projesi kapsamında 10 bini aşkın çocuk ve gence yönelik spor, sanat ve kültürel faaliyetlerde bulundu.

 

Mardin Mobil Gençlik Merkezi projesi kapsamında Artuklu, Kızıltepe, Mazıdağı, Derik, Savur, Ömerli, Nusaybin ve Yeşilli ilçelerimizin hem şehir merkezlerinde hem kırsal alan ve köylerinde yürüttüğümüz projeyle 10 bin’i aşkın gence ulaştık.

 

Faaliyetler Kapsamında gençlerimizle hem sportif hem kültürel hem de sanatsal faaliyetlere imza attık. Bu etkinlikler kapsamında satranç, voleybol, basketbol, golf, mangala, halk oyunları, okçuluk, futbol, matrak, dart, boks, geleneksel çocuk oyunları, masa tenisi, tangram, langırt, yüz boyama, balon patlatma, tenis, badminton, piknik, sinema ve kültürel geziler gibi faaliyetler yapıldı.

 

Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf DAĞ : ''Mobil Gençlik Merkezi  projesi  ile Gençlik Merkezlerimize gelemeyen dezavantajlı durumdaki gençlerimize ulaşılması ve çeşitli etkinliklerle farkındalık yaratılması hedeflenmektedir.  Ayrıca, Projemizde hedeflenen kişi sayısı 4500 olmasına karşın şu ana kadar yaptığımız faaliyetlerle 10000’i aşkın gence ulaştık. Mobil Gençlik Merkezi  projemizin koordinatörlüğünü yürüten Gençlik Liderimiz Mustafa DEMİR’e ve faaliyetlerde aftif rol oynayan gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum.''dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34