MARDİN MİLLETVEKİLİ ORHAN MİROĞLU TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Eşi Canan Miroğlu,Mardin`de trafik kazası geçirdi.. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Miroğlu ve Eşi tedbir amacıyla Mardin Park Hastanesi`nde müşahade altına alındı..

15.10.2017 16:09:00 0
MARDİN MİLLETVEKİLİ ORHAN MİROĞLU TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Eşi Canan Miroğlu,Mardin'de  trafik kazası geçirdi.. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Miroğlu ve Eşi tedbir amacıyla Mardin Park Hastanesi'nde müşahade altına alındı..

 

 

Mardin'de bulunan Miroğlu, Kızıltepe İlçesindeki temaslarının ardından Mardin'e dönerken arkadan başka bir aracın hızla çarpması sonucu yaralandı..

 

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Miroğlu ve eşi Mardin Park Hastanesine kaldırıldı..

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Mardin İstihbarat Müdürü ve Ak Parti İl ve İlçe  Teşkilatları Miroğlu'nu hastanede ziyaret  ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Tedavileri devam eden Miroğlu ve eşi tedbir amacıyla Mardin Park Hastanesinde  müşade altında tutuluyor..

 

Mardin'de trafik kazaı geçiren Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'na mişahede altında tutulduğu Mardin Park Hastanesinde ziyaretçi akını sürüyor.Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Mardin İstihbarat Müdürü ve Ak Parti İl ve İlçe  Teşkilatları ile Mardin Metropoliti Saliba Özmen, Sayın Vekilimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu..

 

Sağlık durumunun iyi lduğu Öğrenilen Mardin Milletvekil Orhan Miroğlu ve Eşi  Canan Miroğl'na  Aruklu Haber Ailesi olarak Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82