MARDİN MEM SARI, ?ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ KURUMLARI MÜDÜRLERİ? İLE BİR ARAYA GELDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI başkanlığında Artuklu Öğretmenevi salonunda yapılan toplantıya Şube Müdürü Hikmetullah SOYSAL, Maarif Müfettişi Süleyman AKIN ile ?Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurumları Müdürleri? katıldı.

Mardin 5.01.2019 13:46:24 0
MARDİN MEM SARI, ?ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ KURUMLARI MÜDÜRLERİ? İLE BİR ARAYA GELDİ

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI  başkanlığında  Artuklu  Öğretmenevi salonunda yapılan  toplantıya Şube Müdürü  Hikmetullah SOYSAL, Maarif  Müfettişi   Süleyman AKIN ile  “Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurumları Müdürleri” katıldı.

 

 Toplantıda;  özel eğitim hizmetlerinin önemi, RAM’da yapılan işlemler, mevcut durum, uygulamalar, dikkat edilmesi gereken hususlar,  Özel Eğitim Kurumlarının sorunları konuşulurken, sorunların çözümü yolunda karşılıklı görüş alış verişi yapıldı.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup  SARI yaptığı açıklamada, “Özel eğitim öğrencilerimizin sosyal yaşama uyum sağlamaları, kendi kimliklerini kazanmaları ve başarıları tatmaları, kendilerini her yönden geliştirmeleri konularında büyük desteğimize ihtiyaçları var. Bu öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması temelinde, sanatsal yeteneklerini geliştirmek, ortaya koydukları eserleri toplumun diğer fertleriyle paylaştırmak, Bakanlığımızın ve bizlerin üzerinde hassasiyet ile durduğu önemli bir konu. Milli Eğitim Camiası olarak özel eğitim öğrencilerimizi önemsediğimizi, onlara değer verdiğimizi htirmeli, el ele, gönül gönüle bu özel çocuklarımızı hayallerine ulaştırmak için çaba göstermeliyiz.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04