MARDİN MEM`DEN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE 300 ADET SİPER MASKE

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK`un talimatları doğrultusunda, koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele kapsamında emniyet görevlilerinin siper maskeleri,Mardin İli Artuklu, Midyat ve Kızıltepe ilçelerindeki Bilim ve Sanat Merkezlerinde görevli yö

Mardin 18.04.2020 00:44:46 0
MARDİN MEM`DEN  İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE 300 ADET SİPER MASKE

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK'un talimatları doğrultusunda, koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele kapsamında emniyet görevlilerinin siper maskeleri,Mardin İli  Artuklu, Midyat ve Kızıltepe ilçelerindeki Bilim ve Sanat Merkezlerinde görevli yöneticiler ve öğretmenler tarafından üretildi.

 

Artuklu, Midyat ve Kızıltepe ilçelerindeki Bilim ve Sanat Merkezlerinde görevli yöneticiler ve öğretmenler tarafından  üretilen  300 adet yüz koruyucu siper maske, bugün Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Şehmus SÜMER tarafından Mardin İl Emniyet Müdürü Hakan ÇETİNKAYA'ya teslim edildi.

 

 Mardin'in  Artuklu, Midyat ve Kızıltepe ilçelerindeki Bilim ve Sanat Merkezleri tarafından üretilen 300 adet yüz koruyucu maske, Bugün  Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Şehmus SÜMER, Şube Müdürü  Abdurrahim OMUK, Artuklu Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ahmet GÖNENÇ ve Kızıltepe Bilim ve Sanat Merkezi Sabahattin SÜMER tarafından Mardin İl Emniyet Müdürü   Hakan ÇETİNKAYA'ya makamında teslim edildi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER, Mardin Milli Eğitim camiası olarak bu zorlu süreçte büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanları gibi emniyet güçlerimizin de yanında olacaklarını söyledi. SÜMER, maskeler üretildikçe sağlık çalışanlarımız ve emniyet güçlerimiz başta olmak üzere ihtiyaç duyan tüm kurumlarımıza destek olmaya devam edeceklerini ifade ederken, Mardin İl Emniyet Müdürü Sayın Hakan ÇETİNKAYA ise, İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER'e teşekkür ederek teslim alınan siper maskelerin sokakta, bankamatik önlerinde ve kontrol noktalarında görevli olan emniyet personellerine dağıtılacağını söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88