MARDİN MASA TENİSİNİN BÜYÜK BAŞARISI ; MERİT GRUP REAL MARDİN SÜPER LİGDE

Mardin Masa Tenisi Sporunun Büyük Başarısı;Mardin ilinde Masa Tenisi dalında faaliyet gösteren `Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü` büyük bir başarıya imza atarak `Masa Tenisi Süper Ligine` terfi etti.

Mardin 24.06.2020 10:24:21 0
MARDİN MASA TENİSİNİN BÜYÜK BAŞARISI ;  MERİT GRUP REAL MARDİN SÜPER LİGDE


Mardin Masa Tenisi Sporunun Büyük Başarısı; Mardin ilinde Masa Tenisi dalında faaliyet gösteren 'Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü' büyük bir başarıya imza atarak 'Masa Tenisi Süper Ligine' terfi etti.

 

2019-2020 sezonunda birinci lige terfi eden Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü başarısını taçlandırarak ligi ilk üç sırada tamamlamayı başararak süper ligde mücadele etmeye hak kazandı. Masa Tenisi dalında İlimizin iftihar kaynağı olan kulübün süper lige çıkan Kadın Takımının yanı sıra bir de 2. ligde mücadele eden Erkek takımı da mevcuttur. Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Selim ÖNCÜ, Takımın bu başarısını değerlendirerek şunları söyledi; 'Kulübümüz kısıtlı imkanlarla bu olağanüstü başarıyı elde ederek Masa Tenisinde Mardin adına bir çığır açmıştır. Maddi imkansızlıkların içinde bu başarının elde edilmesinin takdire şayan olduğunu söyleyen Öncü, Başta Simge İNAL olmak üzere tüm Sporcularını ve Antrenör İzzettin ATASEVER'i canı gönülden tebrik ederken, Kulübün büyük oranda gönüldaşlarının maddi ve manevi desteği ile ayakta kaldığını bunun yanı sıra sezon başında sporsever Mardin'li İş adamı Zafer Karataş Beyin şirketleri olan Merit Grup A.Ş. ile yapılan sponsorluk sözleşmesinin de bu başarıda önemli rol oynadığını ve bu vesile ile Merit Grup A.Ş.'nin Yönetim kuruluna buradan tekrar tekrar teşekkür ettiğini ifade etti.

 

Öncü,ayrıca bu spora desteğin sürmesi halinde daha büyük başarıların kapıda olduğunu ekledi.' Takımın başarısında en büyük rolü üstlenenlerin başında olan Masa Tenisi Antrenörü İzettin ATASEVER ise 'Mardin Masa Tenisi Sporunda köklü bir maziye sahip olduğunu, alt yapı çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini ve Kulübün bu başarısını büyük oranda Mardin'li ve alt yapıdan yetişen sporcular ile elde ettiğini söyledi. 'Kulübümüz 2020-2021 sezonunda Masa Tenisi Süper Liginde mücadele edecek, buraya kolay gelinmedi yılların deneyimi ve azimli çalışma başarılı sporcuların yetişmesine neden oldu. Milli sporcumuz Simge İNAL'ın bu başarıdaki rolü çok ama çok büyük. Bu başarı alt yapıdan gelmekte olan minik sporcularımız için teşvik edici bir mahiyete sahip. Bireysel sporların yerelde maddi-manevi destek olmadan sürdürülebilir bir başarı elde etmesi çok zordur. Bu nedenle desteğin artarak devam etmesi gerekir' dedi.

 

Atasever,bu olağanüstü başarıyı elde eden sporcularımı teker teker tebrik ediyorum. Kapasitelerinin daha büyük başarıları potansiyel olarak taşıdığını biliyorum' diye ekledi. İlimizin gurur kaynağı olan Merit Grup Real Mardin Masa Tenisi Kulübünün bu başarısı yerel sporcuları sevince boğmuş ve büyük yankı uyandırmıştır. Bireysel sporların da desteklenmesi durumunda elde edecekleri başarının ne düzeyde olabileceği bir kez daha kanıtlanmış oldu.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00