MARDİN MASA TENİSİ YILDIZLAR TAKIMI TÜRKİYE`DE İLK 8`E GİRDİ

Niğde? de düzenlen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı Final Müsabakaları sona erdi. Müsabakaya Amasya, Batman, Bitlis, Elâzığ, Gaziantep, Giresun, Malatya, Mardin, Samsun, Tokat, Trabzon ve Zonguldak İllerinden yaklaşık 150 sporcu katıldı. Yarı Final

Mardin 2.04.2015 14:23:41 0
MARDİN MASA TENİSİ YILDIZLAR TAKIMI TÜRKİYE`DE İLK 8`E GİRDİ

Niğde’ de düzenlen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yarı Final Müsabakaları sona erdi. Müsabakaya Amasya, Batman, Bitlis, Elâzığ, Gaziantep, Giresun, Malatya, Mardin, Samsun, Tokat, Trabzon ve Zonguldak İllerinden yaklaşık 150 sporcu katıldı. Yarı Final müsabakalarında bütün rakiplerini yenerek grup birincisi olan Mardin Yıldızlar Masa Tenisi takımı Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.

Yarı Final müsabakalarında bütün rakiplerini yenerek grup birincisi olan Mardin Yıldızlar Masa Tenisi takımı Masa Tenisi Antrenörü İzzettin Atasever” Türkiye'de son 8 takım arasına kaldık bundan dolayı büyük bir gurur yaşıyoruz. Bu da Masa Tenisinde Türkiye'de en iyiler arasında olduğumuzun kanıtıdır. Her gittiğimiz yarışmada kupa ve madalya ile dönüyoruz buda masa tenisinin Mardin'de ne kadar geliştiğinin ispatıdır. Bu başarılarımızı idarecilerimize ve Masa Tenisi severlere armağan ediyoruz.” Dedi.

Mardin Gençlik hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa KUZU'da yaptığı açıklamada  ” Anadolu Yıldızlar liginde takımlarımız müsabakalarda büyük başarı göstererek Türkiye Finallerine kaldı. Masa Tenisinde İlimizin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Şimdi sıra Türkiye finallerinde aynı başarıyı tekrarlamaktır ,Antrenörlerimize ve sporculara başarılar diliyor başarılarının devamı diliyorum" dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19