MARDİN KONAĞI YÖRESEL MARDİN YEMEKLERİ İLE RAMAZAN AYI BOYUNCA TERCİH EDİLEN MEKANLARDAN BİRİ OLDU

Mardin Eğitim Vakfı (MAREV) Ankara Şubesi binasında 2.Kat`ta hizmet veren Mardin Konağı Restoranı,Ramazan ayı boyunca Mardin?in yemekleri , sıcak ortamı ve Güleryüzlü personeli ile Ramazan akşamlarının tercih edilen mekanlardan biri oldu.

Mardin 27.05.2019 12:34:24 0
MARDİN KONAĞI YÖRESEL MARDİN YEMEKLERİ İLE  RAMAZAN AYI BOYUNCA TERCİH EDİLEN MEKANLARDAN BİRİ OLDU

 Mardin Eğitim Vakfı (MAREV) Ankara Şubesi binasında 2.Kat'ta hizmet veren Mardin Konağı Restoranı,Ramazan ayı boyunca   Mardin’in  yemekleri , sıcak ortamı ve Güleryüzlü personeli  ile Ramazan akşamlarının tercih edilen mekanlardan biri oldu.

 

İşletmeceiliğini Vedat Aydın'ın yaptığı MARDİN KONAĞI Mardin'de de en fazla  sevilen ve tüketilen yöresel yemeklerinden biri olan   içli köfte (ırok), Bir çeşit kapalı Lahmacun olan ve Mardinlilerin çok rağbet ettiği yöresel yemeklerden Sembusek,Munbar Dolması(KİBE)Etli Dolma,Çiğ Köfte,İkbebet, Kaburga dolması, Mardin güveci,  Mardin kebabı, bulgur, firik pilavı, etli ekmek  gibi yöresel yemeklerin adetlere ve geleneklere uygun olarak pişirilip sunumunun yapıldığı Restoran ramazan ayı boyunca 300 Kişilik yemek salonu dolup taştı.

 

Mardin Konağı işletmecisi Vedat Aydın,Ankara'da yaşayan Mardinlilerin yanısıra Başkentli vatandaşların da büyük rağbet gösterdiği Restoranın Ramazanda tam kapasite çalıştığını,gelen taleplere yetişemediklerini belirtti.

 

Mardin Konağı'nın  özellikle düzenlenen Sıra Gecesi ile ülkemizin sevilen Sanatçılarının canlı olarak müzik ziyafeti  çektiğini ve Misafirlerin bir yandan yemeklerini yerken bir yandan da çalan canlı  müziğe eşilk ettiklerini ve unutulmazlar anlar yaşadıklarını ifade etti.

 

Mardin Konağı işletmecisi Vedat Aydın sözlerini şöyle tamamladı: Mardin Konağı bir lokantadan çok müdavimlerin, dostların kahvaltıdan yemeğe kadar bir masada oturup yemek yediği kendisine ait konsepti olan Mekan. hijyen, sofra tasarımı, ne varsa özel yapılmış teknik ekipmanlarla hazırlanır en güzel şekilde sunulur. '' dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00