MARDİN KAHRAMAN`INI COŞKU İLE KARŞILADI

AK Parti?den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Vejdi KAHRAMAN Mardin`de büyük bir coşku ile karşılandı.

Mardin 2.12.2018 16:25:52 0
MARDİN KAHRAMAN`INI COŞKU İLE KARŞILADI

AK Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Vejdi KAHRAMAN Mardin'de büyük bir coşku ile karşılandı.

 

Ankara'dan Tarifeli yolcu uçağı ile Mardin Havalimanına inen Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye başkan adayı ve beraberindekiler Mardin Hava limanında davul ve zurna ile karşılandı. İzdiham yaşanan havalimanında vatandaşlar "MARDİN SENİNLE GURUR DUYUYOR" ve ''EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN" sloganları ile davullar ve zurnalarla karşılanan başkan adayı Kahraman, aracından inerek kendisini bekleyen partililerini selamladı. Daha sonra konvoy eşliğinde Mardin şehir turu atıldı.

 

Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman ortak akılla Mardin'i yöneteceklerine dikkat çekerek başkanlık makamının milletin makamı olacağını belirtti. Kahraman konuşmasının devamında "Mardin  ile ilgili hayallerimizi ve projelerimizi anlatmaya hazırız. Mardin'e sahip çıkmaya ve daha yaşanabilir bir kent yapmaya hazırız. Mardin'de günü kurtaran değil, yarınları kuracak kadrolara teslim almaya hazırız. Bir oy için değil, bütün gönülleri yapmak için, seçime kadar değil, seçkin bir yere sahip olana kadar, istişare içinde ve egodan uzak, el birliğiyle, kardeşçe ortak akılla memleketi yönetecek. Bu adaylık partimizin şahsında bana verilmiş olsa da her bir yol arkadaşım, hemşerim bilsin ki başkanlık makamı milletin makamı olacaktır. Bu makam millet tarafından yönetilecektir. Bu makam Cumhur'un makamı olacaktır. Emaneti üstlenecek şehre emin olmaya talibiz. Biz sadece AK Partili kardeşlerimizle değil, tüm Mardinli kardeşlerimle bu yolu birlikte, beraber yürüyeceğiz. Dinler ve diller kenti Mardinimiz'i höşgörüsüne sığınarak, herkesle kardeşçe yönetmek için bu göreve talip oldum. İnşallah da önce Allah sonra da sizlerin vereceği oylarla, destek ile kadim kentimizi ortak akıl ile yöneteceğiz” dedi.

 

Şehir turu atılmasının ardından AK Parti Mardin il başkanlığına geçen heyet burada da coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. AK Parti il binasında milletvekilleri Cengiz Demirkaya ve Şehmus Dinçel, MKYK üyesi ve 26 dönem Mardin milletvekili Orhan Miroğlu ve AK Parti siyasi işle ve hukuk işleri başkan yardımcısı Zeynep Alkış, AK Parti Mardin il başkanı Faruk Kılıç ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı coşkulu kalabalığa hitap eden AK Parti Mardin il başkanı Kılıç, sadece selamalama konuşması yapacağını belirterek şunları söyledi;

 

''Herkese önemli işler düştüğünü ve burada bu heyecanı, bu coşkuyu, bu isteği gördükçe Mardin'i yeniden alacağımıza güvenim tamdır. Allahın izniyle biz yeniden Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne talip olduğumuzu ve bu talepte ne kadar haklı olduğumuzu tekrar burada ispat ettik. Hepinize teşekkür ederiz. Kıymetli AK Partililer önümüzde zor bir süreç var. Bu zorlukların üstesinden hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde aidiyet duygusu içerisinde, zorlukları yeneceğimize inancım tamdır. Sizlerden ricam bu zor süreçte bizleri yalnız bırakmadan ev ev, mahalle mahalle, sokak sokak, esnaf esnaf gezerek bu zor süreci hep beraber yürütmemizdir. Hepiniz birer il başkanısınız. Hepiniz birer Büyükşehir Belediye başkan adayısınız. Her biriniz birer milletvekilisiniz ve her biriniz AK Partinin kutlu neferlerisiniz. Ben sayın Cumhurbaşkanımız'ın bana emanet ettiği Büyükşehir Belediye başkan adayımızı sizlere emanet ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

 

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman ise kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

 

''Kadim Mardin'in asil insanları gene asaletinizi gösterdiniz. Sizleri en kalbi duygularımla, sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Kıymetli kardeşlerim, hanım kardeşlerim, gönüldaşlarım, yol arkadaşlarım bugün beni karşılamak için zaman ayırdığınız için, zahmet edip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün burada belediye başkan adayınız değil, beraberce çıktığımız bu yolda bu nadide şehrimizin güzelliğini bütün dünyayaya göstermeye çalışmak için sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız tarafından görevlendirilen bir kardeşiniz var. Elbirliği ile şehrimize hizmet edip kalkındıracağız inşallah. Ben değil biz olursak bir şeyleri değiştirebiliriz. Bugün burada Bismillah deyip, daha fazla heyecan, daha fazla özveri ve daha fazla gayret ile Allah'ın izni ile yola çıkyoruz. Şehrimizi karış karış, kapı kapı dolaşıp gönülleri fethetmeye çalışacağız. İbni Haldun’un “Coğrafya kaderdir” dediğini hatırlıyorum. Biz bu coğrafyayı bir daha çukurların kaderine terk etmemeye geldik. Yolumuz belli, hedefimiz belli. Zafer şafak ile beraber yakındır Allah'ın izniyle. Mezopotamya'nın nadide çiçeği Mardinimizin zafer yankısı göklerde yankılanacak. Hepinizin bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza hedefe doğru gideceğinizi ve bu süreçte yan yana olacağınızdan şüphem yoktur. Tekrardan hepinize teşekkür ediyorum. Biz 2014’te yine sizlerle beraber, siz değerli kardeşlerimle, bacılarımla beraber büyükşehir için mücadele ettik. Maalesef o günkü olumsuzluklar bizi engelledi ama bugün inanıyorum ki sizler o yarım kalan işi tamamlayacaksınız. Bunu sizler tamamlayacaksınız."Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00