MARDİN KIZILTEPELİLER DERNEĞİNDEN MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Ankara`da Urfa Eyvan Sofrası Balgat Şubesinde verdiği iftar yemeğine katılım yoğun oldu.

14.06.2016 23:12:30 0
MARDİN KIZILTEPELİLER DERNEĞİNDEN MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ

  Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği  Ankara'da Urfa Eyvan Sofrası Balgat Şubesinde verdiği 2.iftar yemeğine katılım yoğun oldu.

Urfa Eyvan Sofrası Balgat şubesinde   düzenlenen bu Ramazan ayında düzenlenen 2.iftar programına Ak Parti Mardin  Milletvekili Orhan MiroğluEski Mardin Valisi Ahmet Cengiz, 25.Dönem Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Ankara ili Gölbaşı ilçesi Kaymakamı Şahin Aslan,Emekli Savcılardan Vahit Civelek, Orman Bakanlığı Müfettişi Fahrettin Ay, Ziraat Bankası Samanpazarı Şubesi Müdürü Nusret Eldem, Çeşitli Kamu Kuruluşu Bürokratları,Dernek yönetim kurulu üyeleri ve  Ankara'da faaliyet yürüten Bir çok Mardinli İş adamı katıldı. 

İftar Yemeğinin Organizasyonunu  büyük başarı ile Yürüten Dernek Başkan Yardımcısı Edip Öner, Dernek Başkanı Fahrettn Enez ile birlikte konuklarını kapıda karşıladı.

Başkan Enez ve Başkan yardımcısı Öner,Masaları tek tek dolaşarak konukları ile yakından  ilgilendikleri iftar yemeğinde memnuniyet üst düzeyde  oldu.

İftar yemeğinde konuklara Mardin Yerel Yemeklerinden İçli Köfte,Mardin Dolması,Çorba,Tandır kebabı,Güveç ve tatlı olarak ta Künefe ikram edildi.

Dernek Başkanı  Fahrettin Enez  iftar yemeğinde yaptığı kısa konuşmada  ''Dernek olarak Eyvan sofrasında verdiğimiz iftar yemeğine davetimizi kırmayarak katılan tüm davetlilere teşekkür ederim ''Diyerek başladığı konuşmasında Artık,Bu tür organizsyonların yetersiz  kaldığını ,Yoğun katılım nedeni ile önümüzdei Ramazanlarda bir kaç gün İftar yemeği vermeyi planladıklarını,Dernek olarak bu tür Organizasyonların sürekli olmasını istediklerini belirterek,Emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen Başta İş Adamları Sayın Hasan Keleşoğlu ve Kenan Kösen olmak üzere Tüm Kızıltepeli iş adamlarına sağladıkları katkılardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00