MARDİN`in Yeni Lezzet Durağı ;``nusRet Kebap``

Gastronomi kenti Mardin`de yeni açılan nusRet Kabap ,spesiyal kebapları ile ön plana çıkıyor.Tertemiz mekanı,Güleryüzlü personeli ve eşsiz lezzetleri ile Mardinlilere hizmet vermeye başladı.Kebap yemeklerini sevenler için alternatif ürünleri ile ve Ürü

Mardin 14.01.2019 23:03:30 0
MARDİN`in  Yeni  Lezzet Durağı  ;``nusRet Kebap``

Gastronomi kenti Mardin'de yeni açılan nusRet  Kabap ,spesiyal kebapları ile ön plana çıkıyor.Tertemiz mekanı,Güleryüzlü  personeli ve eşsiz lezzetleri ile Mardinlilere hizmet vermeye başladı.Kebap yemeklerini sevenler için alternatif  ürünleri ile ve Ürünlerinin lezzetiyle herkesi kendisine hayran bırakıyor. 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan

 

Nusret Kebap işletme sahibi Nusret   Uygur,20 değişik Kebap çeşitleri ile ve ''LEZZET MARDİN'İ ÇAĞIRIYOR''sloganları ile çok iddialı olduklarını kısa sürede Mardinli hemşehrilerimizin vazgaçemiyecekleri bir mekan olmayı arzuladıklarını belirterek,herkesi  özenle hazırlanan lezzetleri tatmaya  davet etti.

 

Kebap Ustası Mehmet Bulut ise büyük özenle ve zırhla hazırlanan kebaplarının lezzetine doyum olmadığını belirterek,ferah ve tertemiz mekanımızda,Kebapseverleri yeni tatlarımızı mutlaka denemelerini bekliyoruz.Çünkü bu leezetlerin tiryakisi olacaklar dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta

Tarihi kant Mardin'in en önemli lezzet duraklarından biri olmak istediklerini belirten işletme sahibi Nusret Uygur, Lokantanın mönüsü oldukça zengin. Çoğu da Kebap çeşitleri Mardin  yöresinin bazı lezzetli  kebaplarının  tadına herkesin mutlaka  bakması gerektiğini vurgulayarak,20 çeşit Kebap çeşidimiz ile herkesi lezzetlerimizi tatmaya bekliyoruz''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61