MARDİN`İN TEK ENGELLİ SPOR KULÜBÜ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR!

Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın yaptığı açıklamada :``Zor günler geçiriyoruz daha çok desteğe ihtiyacımız var.Sporcularımız ellerinden gelen gayretleri gösterdikleri halde kazanamıyoruz..takıma takviye şart

Mardin 22.01.2017 20:32:25 0
MARDİN`İN TEK ENGELLİ SPOR KULÜBÜ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR!

Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın yaptığı açıklamada :''Zor günler geçiriyoruz daha çok desteğe ihtiyacımız var.Sporcularımız ellerinden gelen gayretleri gösterdikleri halde kazanamıyoruz..takıma takviye şart.Bunun için daha çok maddi desteğe ihtiyaç duymaktayız.''Dedi.

 

Bugün Kızıltepe Atatürk Kapalı spor salonunda Van Bedensel Engelliler engelliler ile oynadığı  tekerlekli sandalye 2.ligi basketbol müsabakasında maçı 67-69  kaybeden Kızıltepe Engelliler Gücü Sor Kulübü  tekerlekli sandalye takımı ligde zor günler geçiriyor.

 

Ev sahipliğini Kızıltepe Kooperatifi yönetim kurulu başkanı  H.Zeki BAHADIR'ın üslendiği karşılaşmayı  Mardin ı İl dernekler Müdürü  Celal Demir,Mardin Gençlik Hizmetleri ve İl spor müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN, Mardin gençlik Hizmetleri ve  il Spor Tesislerden sorumlu şube müdürü  Nezir AKHUN,İş Kur Müdür Yardımcısı Abdurahim YALÇIN,Turgut Özal Mahalle muhtarım  Fasih Koyun ve çok sayıda taraftar izledi.

Maçın bitiminden sonra Kızıltepe Kooperatifi yönetim kurulu başkanı  H.Zeki BAHADIR Aynı zamanda sahibi olduğu Hacı Baba Lokantasında  her iki takımın engelli sporcularını  da yemekte ağırladı.Yönetim Kurulu başkanı H.Zeki BAHADIR yaptığı açıklamada “Söz konusu engelliler olunca sahip çıkmalıyız.gücümüzün yettiği kadar daha çok sahiplenmeli ve herkes gücü oranında mutlaka destek olmalı.”dedi.

 

 Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın da yaptığı açıklamada  “ Lig de kalma yolunda bu haftada da zor bir maç oynadık.sporcularımız güzel bir mücadele ortaya koydular ve maalesef kaybettik.çekişmeli ve zevkli geçen maçta normal süreyi 60-60 bitirerek uzatmalara götürdük.ancak uzatmalarda konuk ekip maçı 67-69 kazandı.Van bedensel Engelliler Spor Kulübü sporcularını tebrik eder başarılar dileriz.Zor günler geçiriyoruz daha çok desteğe ihtiyacımız var.Sporcularımız ellerinden gelen gayretleri gösterdikleri halde kazanamıyoruz..takıma takviye şart.Bunun için daha çok maddi desteğe ihtiyaç duymaktayız.

 

Mardin’in tek bedensel engeli takımı olan tekerlekli sandalye basketbol branşında 2.lig yolunda kümede kalmak istiyoruz.kısıtlı zor günümüzde bile takımımızı 2.lig de tutunmak için 2.devre bir sporcuyla anlaştık ancak bu sporcunun ücretini takımı kurtarmak adına borç edip vermek zorundayız.bugün Kızıltepe Kooperatifi yönetim kurulu başkanı sayın H.Zeki BAHADIR maçımızın ev sahipliğini yaparak Aynı zamanda sahibi olduğu Hacı Baba Lokantasında iki takım sporcularını yemekte ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.Böyle davranışların örnek olmasını temenni ediyorum.Herkese sesleniyorum. Duyun sesimizi Gerçekten zor günler geçiriyoruz.birileri bu takıma el atsın ve kurtarsın.siz değerli basın aracılığıyla buradan sesleniyorum. kim bu takıma destek verip başarılara götürecekse başkanlığı vermeye hazırım. yeter’ki bu takımı önce 2.lig’de tutup gelecek sezon 1.lig ve ardından süper lig’e çıkarsın ” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00