MARDİN`İN DERİK İLÇE KAYMAKAMLIK KONUTUNA HAİN SALDIRI

Mardin`in Derik ilçesinde, PKK`lı teröristlerce kaymakamlık konutuna düzenlenen EYP saldırısı sonucu Kaymakam Safitürk`ün de aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.İlçede saldırı sonrası yoğun güvenlik tedbirleri alınıyor.

Mardin 10.11.2016 12:11:04 0
MARDİN`İN DERİK İLÇE KAYMAKAMLIK KONUTUNA  HAİN  SALDIRI

Mardin'in Derik ilçesinde, PKK'lı teröristlerce kaymakamlık konutuna  düzenlenen EYP saldırısı sonucu Kaymakam Safitürk'ün de aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.İlçede saldırı sonrası yoğun güvenlik tedbirleri alınıyor.

Derik Kaymakamı Fatih Safitürk Görevine Başladı

 

 

Mardin'in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna EYP ile saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye ambulanslar sevk edildi. Yaralılar arasında, İlçe Belediyesi'ne kayyum olarak atanan ilçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de olduğu 3 kişi yaralandı.



Olay, saat 12.15 sıralarında, Derik ilçesi kaymakamlık lojmanlarında meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, PKK'lı teröristler tarafından kaymakamlık konutuna EYP ile  saldırı düzenlendi. Saldırının ardından lojmanda bulunan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Yaralıların olduğu bölgeye ambulanslar sevk edildi. Yaralıların arasında İlçe Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'te bulunduğu 3 kişi yaralandı.

 

Saldırı  sonucunda  yaralanan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün de olduğu 3 kişi   112 Acil Servis ekipleri  tarafından Derik Devlet Hstanesine kaldırılan yaralılardan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk   Derik Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk 8 Kasım tarihinde  Ankara'da Başbakan Binali Yıldırım'ın    ev sahipliğinde düzenlenen Belediye Başkan Vekilleri 2. Değerlendirme Toplantısına katılmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kabul edilmişti.

 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82