Mardin`in Artuklu ilçesinde İstiklal Marşı`nı güzel okumak için yarıştılar

Mardin`in Artuklu ilçesinde, 12 Mart İstiklal Marşı`nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy`u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen `İstiklal Marşı`nı Güzel Okuma Yarışması`nda, Öğrenciler yarıştı.

Mardin 5.03.2018 19:59:09 0
Mardin`in Artuklu ilçesinde  İstiklal Marşı`nı güzel okumak için yarıştılar
Mardin'in Artuklu ilçesinde, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma Yarışması'nda, Öğrenciler yarıştı. 
 
 
 
Artuklu  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında 'İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi. Aziz Sancar Anadolu Lisesinde   düzenlenen yarışmaya  Anaokullarından 28 okul yarışırken ilkokullardan 40 okul yarışmaya katıldı. Yarışmada, öğrenciler İstiklal Marşı'nı en güzel okumak için yarıştılar.  
 
 
Yapılan yarışmalar sonucunda  Anaokulu dalında :  Yalım Anaokulundan; Ranya Solis Aslan,yarışmada ilçe birincisi oldu.
 
 
 
İlkokul kategorisinde yapılan yarışma sonucunda ise  Artuklu ilçesi Ofis mah İstasyon yerleşkesinde ki  Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz ilkokulu 2/B sınıfından İrem Altan  ilçe birincisi oldu.
 
 
 
Artuklu ilçesi Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz ilkokulu ,2/B Öğretmeni  Elif Şahin nezaretinde yarışmaya hazırlanan ve Yarışma Kareografisini Öğretmen Elif Şahin'in yaptığı yarışmada büyük bir başarıya imza atarak, yarışmada Artuklu ilçe birinciliğini elde etme başarısını gösterdi.
 
 
 
Öğretmen Elif  ŞAHİN Mardin Artuklu İlçesi Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz ilkokulu'na yeni atanmasına rağmen yarıyıl tatilinde tatil yapmayarak, sınıfını 2.yarıyıla hazırlamak için tüm meslektaşları izin yaparken okulda çalışarak, tüm öğrenci ve velilerin hayranlığını kazanmıştı.

 

 

 

İl Finali   8 Mart 2018 Tarihinde ;

 

ANASINIF KATEGORİSİ:              SAAT       10:00

İLKOKUL KATEGORİSİ:                SAAT      11:00

ORTAOKUL KATEGORİSİ:            SAAT      13:00

LİSE KATEGORİSİ:                       SAAT      14.00

 

 

Mardin il Finali Artuklu Üniversitesi  Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda gerçekleştirilecek.

Yapılacak Mardin   İl Finalinde dereceye giren öğrencilerin ödülleri  ise 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u  anma programı  İl töreninde verileceği öğrenildi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00