MARDİN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YAVUZ, SİGARA İÇMEYEN TÜM OKUL ÇALIŞANLARINA BİSİKLET HEDİYE ETTİ

1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla Artuklu ilçesindeki Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulunda görev yapan okul müdürü,müdür yardımcısı, öğretmenler ve hizmetli kadrosu dahil olmak üzere hiç kimsenin sigara kullanmaması üzerine Mardin İl Sağlık Müdür

Mardin 6.03.2019 09:58:41 0
MARDİN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YAVUZ, SİGARA İÇMEYEN TÜM OKUL ÇALIŞANLARINA   BİSİKLET HEDİYE ETTİ

 

1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla Artuklu ilçesindeki  Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulunda görev  yapan okul müdürü,müdür yardımcısı, öğretmenler ve hizmetli kadrosu dahil olmak üzere hiç kimsenin sigara kullanmaması üzerine Mardin İl Sağlık Müdürü  Uzm. Dr. Saffet Yavuz, okulu ziyaret ederek öğretmenlere dağıtılmak üzere 20 adet bisiklet armağan etti.

 

Mardin İl Sağlık Müdürü  Uzm. Dr. Saffet Yavuz'un , ziyaretinden dolayı okul yönetimi de İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz’a gerek eğitim gerekse sağlık taramaları açısından okullarına verdikleri katkılardan dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti.

 

Mardin İl Sağlık Müdürü  Uzm. Dr. Saffet Yavuz yaptığı  konuşmasında; “ Böyle dumansız hava sahası olan bir okul ile karşılaşmak bir hekim olarak karşılaşabileceğimiz en güzel tablo. İlimizin diğer kurumlarına da örnek teşkil etmesini diliyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin dumansız hava sahası ile ilgili yapmış oldukları çalışmaların tüm dünyada takdire şayan bir şekilde karşılanması açısından ben de bu çalışmanın bir parçası olarak herkesi sigarayı bırakmaya davet ediyorum. Ayrıca sağlıklı bir toplumun temiz bir çevreyle de mümkün olacağını belirtmek istiyorum. Sigarayı bırakmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Artuklu Sağlıklı Hayat merkezinde bulunan Sigara  Bırakma Polikliniğine davet ediyor böyle örnek bir okul teşkil ettikleri için okul yönetimine de canı gönülden teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER  AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07