MARDİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNA İNŞAATINDA YETERLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİN OLMAMASI FACİAYA DAVETİYE ÇIKARTIYOR

Mardin`de yapımı devam eden İl Sağlık Müdürlüğü yeni bina inşaatında yeterli güvenlik önlemlerinin alınmaması, faciaya davetiye çıkarıyor.Artuklu ilçesi yenişehir semtinde bulunan ve Mardin İl Müftülüğü binasının yakınlarında yapımı devam inşaat`ta y

Mardin 28.12.2017 20:06:09 0
MARDİN İL SAĞLIK  MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNA İNŞAATINDA YETERLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİN OLMAMASI FACİAYA DAVETİYE  ÇIKARTIYOR

 


Mardin'de yapımı devam eden İl Sağlık Müdürlüğü  yeni bina inşaatında  yeterli  güvenlik önlemlerinin alınmaması, faciaya davetiye çıkarıyor.Artuklu ilçesi yenişehir semtinde bulunan  ve Mardin İl Müftülüğü  binasının yakınlarında yapımı devam inşaat'ta yeterli güvenlik önlemlerinin alınmaması vatandaşları tedirgin ediyor.

 

Mardin il sağlık Müdürlüğü yeni bina inşaatında işçilerinde  yeterli güvenlik önlemleri alınmadan çalışması ve   yapımı devam eden inşaatta hiçbir güvenlik önleminin alınmaması  , tepkilere neden oluyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Burada inşaat yapılmış ama bir güvenlik önlemi yok. İnşaat yakınlarından onlarca vatandaş geçiyor. Allah etmesin bir tahta yada bir biriket birinin üzerine düşse bunun hesabını kim verecek acaba? Bizler inşaata bir güvenlik önleminin alınmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

 

Artuklu Haber'i arayarak,Gerek inşaat'ta çalışan işçilerin gerek se inşaat çevresinde yeterli güvenlik önlemlerinin alınmamasının facia'ya davetiye çıkardığından  yakınan vatandaşlarİnşaat'ta çalışan işçilerin ve çevreden geçen vatandaşlar için büyük tehlike arz eden bina inşaatında yeterli güvenlik önlemi alınmasını isteyerek, çalışmalarda güvenlik önlemlerinin çoğunlukla eksik bırakıldığı belirten vatandaşlar  yetkilileri, kimsenin canına ve malına zarar vermeden önlem almaya davet ediyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

ÖZEL HABER


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33