MARDİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ KAN VERDİ

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık?ın kan bağışı çağrısı doğrultusunda Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz önderliğinde İl Müdürlüğü sağlık çalışanları kan bağışında bulundu.

Resmi İlan 15.05.2020 23:06:08 0
MARDİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ KAN VERDİ

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın kan bağışı çağrısı doğrultusunda Mardin İl Sağlık Müdürü  Uzm. Dr. Saffet Yavuz önderliğinde İl Müdürlüğü  sağlık çalışanları   kan bağışında bulundu.

 

Kan bağışına katılan Mardin  İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Saffet Yavuz , başkan ve başkan yardımcıları ve Sağlık çalışanları  Kan bağışında bulundular.Kan bağış kampanyasına ilginin yoğunluğu  herkesi mutlu etti.

 

Mardin  İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Saffet Yavuz "Sağlık İl Müdürlüğü olarak bizler bu tür kampanyaların hep destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İşte sizlerin de gördüğü gibi başkanlarımız, başkan yardımcılarımız ve sağlık çalışanlarımızla bu kan bağış kampanyasına iştirak ederek destek veriyoruz. Bu kapsamda tüm personelimize bu kampanyaya büyük ilgi gösterip, kan ve organ bağışında bulunmalarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. ''dedi.

 

Yeni tip koronavirüs nedeniyle kan stoklarında ciddi bir azalma yaşandığını ve buna bağlı olarak acil ameliyatlarda kullanılmak üzere kan ihtiyacı olduğunu belirterek Yavuz, bundan dolayı bir kampanya düzenleyerek kurumda görevli idareci ve çalışanlarla birlikte kan bağışında bulunduklarını söyledi. Yoğun katılım olan kampanyanın bir hafta boyunca devam edeceğini dile getiren Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Saffet Yavuz , "Kızılay tarafından bizlere yapılan çağrılara mutlaka karşılık vermek gerekli. Tabi kan bağışı aynı zamanda insan sağlığı açısından da çok faydalı. Sağlıklı her insan rahatlıkla senede en az 2- 3 defa kan verebiliyor.Tüm Mardinli Hemşehrilerimizi kan vermeye davet ediyorum." diye konuştu. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00