MARDİN İL MÜFTÜSÜ VE MÜFTÜLERDEN OLUŞAN HEYET`TEN ,AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun ilçe müftülerinden oluşan bir heyetle AK Parti Mardin İl Başkanlığı?nı ziyaret ederek AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile bir araya geldiler.

Mardin 20.10.2016 12:50:53 0
MARDİN İL MÜFTÜSÜ VE MÜFTÜLERDEN OLUŞAN HEYET`TEN  ,AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun ilçe müftülerinden oluşan bir heyetle AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile bir araya geldiler. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Dini liderlerimizin her zaman halka yol gösterici olduklarını bilmek, insanların manevi atmosferlerini oluşturmak için göstermiş oldukları çabaları görmek kardeşlik ve huzur ortamının oluşturulmasında bizlere büyük bir güven veriyor. Bilgi ve birikim hazinesi olan din adamlarımızın yetişmesi ülkemiz açısından da sarsılmaz bir gücün manevi dayanağıdır”. 


Dündar, “Özellikle kanayan yara olan bölgemizde din adamlarına daha çok iş düştüğünü belirtmek istiyorum. Gençlerimizin sağlam ve duyarlı bir şekilde hareket etmelerinde, doğru emeller çerçevesinde ülkesine ve milletine sahip çıkabilecek gençlerin yetişmesinde din adamlarımızın sunacağı katkılar çok fazladır. Bölgemizde büyüyen çocuklar kirli odaklar tarafından farklı şekillerde din, millet ve devlet sevgisinden mahrum bir şekilde yetiştiriliyorlar. Bunların önüne geçebilecek, o çocukların ailelerine doğruyu anlatabilecek tek temsilciler sizlersiniz. Çünkü gerektiğinde o ailelerin evlerine girebilecek olanlar yine sizlersiniz”. 


15 Temmuz’da yalancı Fetö imamlarının önderliğinde bazı hain gruplar, her anlamda liderliğe oynayan ülkemize darbe yapmaya kalkıştılar. Çok şükür ki imanı kamil halkımız tarafından bu girişim ilk gece de çökertildi. Ve o gece din adamlarımız yani gerçek imamlarımız minarelere çıkarak selalar okudular. Salavatlar getirdiler. İşte o selalar ve salavatlar halkın ruhuna işleyerek korkusuz olmalarını sağladı. İmanlarını uyandırdı ve halk tek vücut halinde tüm hainlere gereken cevabı verdi”. 


Başka bir Türkiye’nin olmadığını dile getiren Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, “Tüm dünya müslümanlarının heyecanla gözlemlediği ülkemizin dış mihraklar tarafından sürekli karıştırılmak istenmesi doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. 15 Temmuz darbesini gerçekleştirenler tarih kitaplarında hain ve başları eğik olarak geçecektir. Özellikle Fetö imamları denen sahte imamlar hem halkın huzurunda hem de Allah’ın huzurunda hesapların en büyüğünü verecektir”. Dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:MEMET GÖKBALIK/MARDİN

 

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04