MARDİN İL MÜDÜRÜ SARI`DAN ENGELLİLER HAFTASI ZİYARETLERİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Engelliler Haftası dolayısıyla Artuklu`da Fatih Ortaokulu, Sakarya Aycan Çaltekin İlkokulu ve Öğretmen Necmi Karataş Eğitim Uygulama Okulu`nu ziyaret etti.

Mardin 14.05.2019 11:29:32 0
MARDİN İL MÜDÜRÜ SARI`DAN ENGELLİLER HAFTASI ZİYARETLERİ

Mardin     İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Engelliler Haftası dolayısıyla Artuklu'da Fatih Ortaokulu, Sakarya Aycan Çaltekin İlkokulu ve Öğretmen Necmi Karataş Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret etti.

 

İlk olarak Artuklu Fatih Ortaokulu'nu ziyaret eden SARI, Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı serginin açılışını yaptı. Öğrencilerimizin eserlerini inceleyen SARI, eserler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

 

     Daha sonra Artuklu Sakarya Aycan Çaltekin İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı'nı ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrencilerin Engelliler Haftası'nı kutlayan SARI, yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

    Son olarak ta Artuklu Öğretmen Necmi Karataş Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret eden SARI, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrencilerin atölye çalışmalarını izleyen SARI, öğretmenlerle de sohbet etti. Öğrencilerin Engelliler Haftası'nı kutlayan SARI "özel çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi ve topluma kazandırılması için öğretmenlerimize büyük bir görev düşüyor, bu sorumluluk bilinciyle ellerinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inancım tam, bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim"dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04