MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DARGEÇİT İLÇESİNDE ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri Mardin`in çeşitli ilçelerinde okul pansiyonlarını ziyaret ederek öğrencilerle iftarda bir araya geldiler.

Mardin 8.05.2019 11:06:31 0
MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ  DARGEÇİT İLÇESİNDE ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri Mardin'in çeşitli ilçelerinde okul pansiyonlarını ziyaret ederek öğrencilerle iftarda bir araya geldiler.

 

SARI, ilk olarak Dargeçit Anadolu Lisesi Oğuzhan Bingöl Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek iftar hazırlıklarını ve yemekhaneyi denetledi. Öğrencilerle de bir araya gelen SARI, bir süre öğrencilerimizle voleybol oynadı. 

 

Ardından Dargeçit Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu’nu ziyaret eden SARI, öğrenci ve öğretmenlerle iftar yemeğinde buluştu. Dargeçit Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde düzenlenen iftar programına, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI ile birlikte İl Müftüsü   İsmail ÇİÇEK, Dargeçit Kaymakamı  Rızvan EROĞLU ve Dargeçit Belediye Başkanı  Mehmet Cüneyt AKSOY da katıldı.

 

  Ayrıca Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selahattin GÜNENÇ ve Şube Müdürü Şahin SERT Kızıltepe Özcan Yıldız AİHL Pansiyonu, Maarif Müfettişi Süleyman AKIN ve Md. Yrd. Hüseyin AKDAĞ Kızıltepe Furkan Doğan Kız AİHL Pansiyonu, Şube Müdürleri Abdurrahim KUSEN, Orhan BARCA ve Mahsum GÖNEN Artuklu İMKB Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyonu, Şube Müdürleri Mehmet Ata AYAZ ve Tekin ORUÇ Ömerli Gazi Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonu, Md. Yrd. Murat DOĞAN Yeşilli Yatılı Bölge Okulu Pansiyonu, Şube Müdürü Abdurrahim OMUK Artuklu Sultan Abdulhamit Han İHO Erkek Öğrenci Pansiyonu ve Md. Yrd. Şehmus GÜREL ve Şube Müdürü Muzaffer MAVİGÖK Artuklu Hatuniye MTAL Sabancı Mardin Kız Yurdu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle iftarda bir araya geldiler.

 

Mardin İl Milli Eğitim   Müdürlüğü Ramazan’ın ilk iftarında öğrencileri  yalnız bırakmayarak her zaman öğrencilerin  yanlarında olduğunu htirdi.


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04