MARDİN İL HALK KÜTÜPHANESİNDE ÇOCUKLARA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Mardin İl Halk Kütüphanesinde Sakarya Aycan çaltekin öğrencilerine, kütüphane görevlileri ve Gönüller tarafından Masal ve hikayeler okundu.

Mardin 13.02.2017 13:33:37 0
MARDİN İL HALK KÜTÜPHANESİNDE ÇOCUKLARA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Mardin İl Halk Kütüphanesinde Sakarya Aycan çaltekin öğrencilerine, kütüphane görevlileri ve Gönüller tarafından Masal ve  hikayeler okundu.

 

Çocuklarda kitap okuma alışkanlığı yaratmak ve Kitap sevgisi aşılamak amacıyla Mardin il Halk Kütüphanesi tarafından,Okul Çocuklarına yönelik olarak Masal ve Hikaye kitabı okuma etkinliği düzenlendi.

 

Düzenlenen etkinlik kapsamında Mardin Sakarya Aycan çaltekin öğrencilerine, kütüphane görevlileri ve Gönüller tarafından Masal ve hikaye kitapları okundu.

 

Kütüphaneci Emine Sarıbıyık tarafından okunan hikaye çocuklar tarafından ilgi ile dinlendi. Hikaye okuma esnasında çocukların keyifli halleri yüzlerinden okunuyordu. Hikayenin bitmesinin ardından öğrenciler tekrar okunması için istekte bulundular ve sorulan sorulara cevap verdiler. 

 

Hikaye okuma etkinliğinin her hafta farklı bir  okul ve sınıf ile devam edeceğini açıklayan kütüphane müdürü Yusuf Baş çocuklarımızı kütüphaneye alıştırmak kitap ile tanıştırmak kitapları sevdirmek için bu tür etkinlikleri yapıyoruz. 

 

Etkinliğin ardından çocuklara hazırlanan kitap ayracı üzerinde çeşitli figürlerin bulunduğu boyama kağıtları ve şeker dağıtıldı. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04