MARDİN İL GENÇLİKTEN JANDARMAYA KUTLAMA ZİYARETİ

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin ,Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf Dağ ile Mardin Gençlik Merkezi üyeleri ve Sporcular Türk Jandarma Teşkilatı`nın 178.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mardin İl Jandarma Komutanlığını ziyar

Mardin 14.06.2017 22:05:14 0
MARDİN İL GENÇLİKTEN JANDARMAYA KUTLAMA ZİYARETİ

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin ,Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf Dağ  ile  Mardin Gençlik  Merkezi  üyeleri ve Sporcular Türk Jandarma Teşkilatı'nın 178.kuruluş yıl dönümü  dolayısıyla Mardin İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

 

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin ,Mardin Gençlik Merkezi Müdürü Yusuf Dağ ve beraberindekiler ,Jandarma Teşkilatının 178,Kuruluş yıldönümü dolayısıyla ziyaret ettikleri  İl Jandarma Komutanlığında,kendilerini karşılayan İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Zafer İZCAN ve görevli personele karanfil verdiler.

 

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin Jandarma Komutanlığının görevini fedakarca ve özveri ile yürüttüğünü belirterek şunları söyledi:“Jandarma Teşkilatımız, halkımızın huzur ve güvenini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışıyor. Jandarma Teşkilatımızın 178'inci kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, tüm Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet şükran ve minnetle anarken, halen görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.

 

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin , Mardin Gençlik  Merkezi Müdürü Yusuf Dağ ve Gençlik Merkezi  üyeleri ile Sporcular görev yapan Personelin Kuruluş yıldümünü kutlarken,Karanfil ikram ettiler.

 

Daha sonra Mardin İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden gençler , eğitimli köpeklerin gösterisini büyük heyecanla izlediler.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00