Mardin İkizler Çoğul Ailesi büyüyor

16.Eylül 2015 tarihinden bu yana Sosyal Kültürel ve Mesleki alanda desteklediği ve Kızıltepe Merkezli faaliyetlerini ilçelere taşıdı.İlçe dışı İlk Organizasyonunu Ömerli de gerçekleştiren MİÇAD ailesi ,Ömerli Kaymakamlığı ,Ömerli ÇATOM işbirliği ile İkizl

Mardin 27.01.2017 23:55:38 0
Mardin İkizler Çoğul Ailesi büyüyor

16.Eylül 2015 tarihinden bu yana Sosyal Kültürel ve Mesleki alanda desteklediği  ve Kızıltepe Merkezli faaliyetlerini ilçelere taşıdı.İlçe dışı İlk Organizasyonunu Ömerli de gerçekleştiren MİÇAD ailesi ,Ömerli Kaymakamlığı ,Ömerli ÇATOM işbirliği ile İkizler ile bir araya geldi.

 

AİLEMİZ BÜYÜYOR

  Mardin Çıoğul İkizler Derneği  ,Ömerli Kaymakamlığı,Ömerli ÇATOM işbirliği ileÖmerli ilçesinde   Özel bir Program gerçekleştirdi

 

MİÇAD ,Ömerli Kaymakamı ve Belediye Başkan V.   Erol  KORKMAZ 'ı makamında ziyaret edip Faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

MİÇAD'IN kaymakamlık ziyaretinin ardından  Ömerli  Kaymakamının  eşi   Hicran Kiriş Korkmaz ile birlikte  6 aylık Altundağ DÖRDÜZLERE ev ziyareti gerçekleştirildi.

 

 Ömerli ÇATOM ,Ömerli ÇGM de yapılan OrganizasyonlaÖmerli ilçesindeki etkinliğe devam edildi. 

Başkan Sultan Özen'in kısa bilgilendirmesi  ve ardından Programa katılan  Ömerli  Kaymakamı  Erol Korkmaz   ve MİÇAD Dernek Başkanı Sultan Özen'in ikizlere  hediyeleri takdim etmesi ile  Program sona erdi.


Dernek Başkanı Sultan  ÖZEN ; Ömerli ilçesinde düzenlenen  Organizasyonda emeği geçen herkese   teşekkür ederek,faaliyetlerine tüm ilçeleri dahil etmek istediklerini, kısa aralıklarla bu ziyaretlere devam edeceklerini dile getirdi.

 

Özen,''Kızıltepe Merkezli Faaliyetlerine devam eden Derneğimizin sadece Mardin değil,Tüm Türkiye deki İkizleri dahil etmek istediklerini söyleyen Özen ,Mardin Turizmine en güzel şekilde destek olmak  istediklerini ve mardini yalnız Türkiye ye  değil tüm Dünyaya tanıtmak istiyoruz ''dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01