MARDİN HAVA LİMANINDA SKANDAL GÖRÜNTÜ....

Mardin Havalaimanında akşam saat 18.30`da İstanbul-Mardin seferini yaptıktan sonra Mardin Hava limanına sorunsuz olarak inen THY uçağı yolcularının Mardin`de yağan şiddetli yağmura rağmen yolcuların yağmur altında yaya olarak hava limanı binasına alın

Gündem 1.01.2018 19:51:29 0
MARDİN HAVA LİMANINDA  SKANDAL GÖRÜNTÜ....

Mardin Havalaimanında akşam saat 18.30'da İstanbul-Mardin seferini yaptıktan sonra Mardin Hava limanına sorunsuz olarak inen THY  uçağı yolcularının Mardin'de  yağan  şiddetli yağmura rağmen yolcuların  yağmur altında yaya olarak hava limanı binasına alınması yolculardan büyük tepki çekti..

 

Ankara,İstanbul ,İzmir gibi batı illerinde yolcuların Hava Limanı binasından uçağa alınmaları sırasında veya Uçaktan Hava limanı binasına alınırken yolcuların Uçağa Ya körüklerden ya da Otobüslerle taşındıklarını belirten vatandaşlar,Mardin Hava limanında ise  yolcuların Hava limanı binasından uçağa veya Uçaktan Hava Limanı binasına yaya olarak alınmalarının  hem  güvenlik açısından  hem de  İnsani açıdan çok  ilkel olduğunu belirterek,Bugün akşam saatlernde şiddetli yağmur altında Uçaktan inen yolcuların  yaya olarak Hava Limanına  gitmelerinin utanç verici olduğunu belirterek bunun bir an önce düzeltılmesi gerektiğini belirttiler.

 

 

THY İstanbul-Mardin uçağı yolcularından adının açıklanmasını istemeyen bir yolcusu Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada;

''Mardin havalimanında yaşlılarımız engellilerimiz, hastalarımız, bebekler ve hamile bacılarımız yağmur altında kaygan zeminde uçaktan zar zor iniyorlar. Yazın sıcağın altında, kışın yağmur ve fırtına altında iniyorlar. Yolcuları taşımak için ne bir araç nede başka bir imkan var.''diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Aynı uçağın Bir başka yolcusu ise Artuklu Haberi arayarak  şunları  söyledi:

''Çok değerli Mardin yetkilileri; Sürekli sosyal medyada ve basında mardin havalimanı ile ilgili güzel ve hoş açıklamalarda bulunuyorlar. Ancak gözden kaçan bir durumu hiç kimse dile getiremiyor. Az önce İstanbuldan- Mardin’e geldim uçak havalimanına indikten sonra kaptan şöyle bir duyuru yaptı; Sayın yolcular aşırı yağış nedeni ile lütfen uçaktan inmeyin, zemin çok kaygan ve tehlikeli, yetkililerden bir araç istedik, araç geldikten sonra inebilirsiniz dedi. Uçakta 10 dk bekledikten sonra, Değerli kaptandan yine bir duyuru; sayın yolcular maalesef mardin havalimanında araç olmadığı için şuanda yardımcı olamıyoruz çok özür dileriz lütfen dikkatli inin. Dedikten sonra kapılar açılmaya başladı. Bu yağmurda ve fırtınada kucağında bebeği olan, hamile olan bacılarımız ile yaşlılarımızın bu zar zor inmelerinden kimse rahatsızlık duymuyor mu acaba.''diye tepkisini ifade etti.

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

ÖZEL HABER

 


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15