MARDİN HAVA LİMANINA PROTOKOL YOLU ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Kentin her yerinin yaşanabilir olması hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, ?Hedeflerimiz arasında yer alan Mardin Havaalanı içinde yapmayı planladığımız Protokol Yolu Projesi için Kocaeli Bü

7.07.2017 20:32:05 0
MARDİN HAVA LİMANINA PROTOKOL YOLU ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Kentin her yerinin yaşanabilir olması hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Hedeflerimiz arasında yer alan Mardin Havaalanı içinde yapmayı planladığımız Protokol Yolu Projesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle çalışmalara başladık” dedi. 

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi kent projelerine hayat vermeye devam ediyor. Vizyon projeler ile Mardin’in hak ettiği yerlere gelmesi hedefini koyan Belediye, söz verdiği çalışmalar içinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Mardin Havaalanı’nda yapılması planlanan protokol yolu çalışmalarına başlandı. Proje ile her yıl yüzbinlerce yolcu taşınan havaalanı girişi ve çevresi güzel bir görünüme sahip olacak.

 

Mardin’de artık güzel gelişmelerin yaşandığının altını çizen Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Kentimizin her yönüyle hak ettiğini alması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin beklentilerini gözeten bir yapıda projelerimize hayat veriyoruz. Mardin yapılan çalışmalar ile adeta şantiye olmuştur. İnanıyoruz ki kısa sürede bu çalışmaların geri dönüşleri vatandaşlarımızın istediği gibi olacaktır. Öte yandan önem verdiğimiz çalışmalardan birisi olan ve Mardin Havaalanı’nda hayata geçecek Protokol Yolu Projesi içinde Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla başladık” dedi.

 

Projenin Havaalanı ve çevresine güzellik katacağına değinen Yaman, “Mardin Havaalanı Artuklu ve Kızıltepe ilçelerimizin tam ortasında yer alıyor. Havaalanımız her yıl yüzbinlerce yolcuyu taşımaya vesile oluyor. Diğer yandan ilimiz turizmi için de önemli bir noktada bulunuyor. Bitireceğimiz protokol yolu havaalanımızın ve kentimizin imajına etki edecek” diyerek sözlerine son verdi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35