MARDİN HALK EĞİTİM MERKEZLERİ TARAFINDAN KORUYUCU SAĞLIK MASKESİ ÜRETİMİ BAŞLADI

Mardin ilinde başta sağlık kuruluşlarının ve sağlık çalışanlarının kullanımına sunulmak üzere Artuklu, Kızıltepe ve Midyat Halk Eğitim Merkezleri koruyucu sağlık maskesi üretimine başladı. Koronavirüs önlemleri kapsamında başlatılan maske üretimi,Mardin`

Mardin 2.04.2020 13:59:41 0
MARDİN HALK EĞİTİM MERKEZLERİ TARAFINDAN  KORUYUCU SAĞLIK MASKESİ ÜRETİMİ  BAŞLADI

Mardin ilinde başta sağlık kuruluşlarının ve sağlık çalışanlarının kullanımına sunulmak üzere Artuklu, Kızıltepe ve Midyat Halk Eğitim Merkezleri  koruyucu sağlık maskesi üretimine başladı. Koronavirüs önlemleri kapsamında başlatılan maske üretimi,Mardin'de  maske ihtiyacına önemli ölçüde katkı sağlayacak. 

 


Artuklu, Kızıltepe ve Midyat Halk Eğitim Merkezlerini  ziyaret eden Milli Eğitim Mardin İl  Müdürü Şehmus SÜMER, başlatılan koruyucu sağlık maskesi üretimini yerinde inceleyerek Halk Eğitim Merkezlerimizin çalışanlarına bu süreçte göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

25° / 10.4°
  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,56% 0,31
  • EURO

    43,56% 0,11
  • GRAM ALTIN

    4024,02% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6483,07% 0,00