MARDİN ESOB BAŞKANI TUNÇ`TAN BAŞKAN TUTAŞI`NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ( ESOB) Başkanı İsa Tunç beraberindeki yönetim ve denetim ve disiplin kurulu üyeleriyle Mardin Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı?na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Mardin 23.04.2019 11:08:33 0
MARDİN ESOB BAŞKANI TUNÇ`TAN BAŞKAN TUTAŞI`NA  HAYIRLI OLSUN  ZİYARETİ

Mardin  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ( ESOB) Başkanı İsa Tunç beraberindeki yönetim ve denetim ve disiplin  kurulu üyeleriyle Mardin Artuklu  Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

31 Mart Mahalli İdare seçimlerinde Mardin'in merkez ilçesi  Artuklu Belediye  başkanlığını kazanan Abdulkadir Tutaşı'nı Makamında ziyaret eden Mardin  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ( ESOB) Başkanı İsa Tunç başkanlığındaki yönetim ve denetim ve disiplin  kurulu heyeti yeni görevinde ve çalışmalarında başarı diledi.

 

Mardin ESOB başkanı İsa Tunç Hayırlı Olsun ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada,Büyük deneyime sahip olan Abdulkadir Tutaşı Başkan'ın seçilmesi dolayısıyla Hayırlı olsun ziyareti erçekleştirdiklerini belirterek,Mardin halkı ve esnafları için daha güzel bir dönem geçmesi temennisinde bulundu.

 

Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Proje kültürüne sahip kurumlarla çalışmak her zaman olumlu sonuçlar doğurur. Bu anlamda  ESOB’un da önemli projeler yürüttüğünü büyük bir memnuniyetle görüyorum. Kadim kentimiz Mardin için herkes ortak çabayla bir şeyler üretirse kentimizi daha ileriye taşıyacağımızdan kuşkumuz yok. Bundan böyle de hem  ESOB olarak hem de ayrı ayrı oda başkanları ve yönetimleriyle inşallah daha sık   bir araya geleceğiz” dedi.  

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49