Mardin Engelliler Derneği`nden Kaymakam Öztürk?e Plaket

Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk, yardımcıları Tacettin Kantaş ve Hasan Kaya ile birlikte Kaymakam Öztürk?e derneklerine yapmış oldukları maddi manevi katkılarından dolayı plaket verdi.

Mardin 10.10.2016 16:29:19 0
Mardin Engelliler Derneği`nden Kaymakam Öztürk?e Plaket

Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk, yardımcıları Tacettin Kantaş ve Hasan Kaya ile birlikte Kaymakam Öztürk’e derneklerine yapmış oldukları maddi manevi katkılarından dolayı plaket verdi.

 

Artuklu İlçesinde göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iç içe olan Kaymakam Şakir Öner Öztürk, engelli vatandaşlarımıza olan yaklaşımı Mardin'deki engelliler derneği tarafından çok anlamlı bir plaketle ödüllendirildi.

 
Kaymakam Öztürk’ün göreve geldiği ilk günden bu yana engelli vatandaşlar için yaptığı çalışmaları izlediğini dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk, yardıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek yapmış oldukları maddi ve manevi yardımların kendisini çok duygulandırdığını anlattı. 


Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şubesinin bu davranışından dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Kaymakam Öztürk ise," Kaymakamlık olarak her zaman bu tür hizmetleri devam ettireceğiz. Kaynaklarımızın ölçüsünde engelli vatandaşlarımıza her zaman ulaşmaya gayret ettik etmeye de devam edeceğiz. Engeli vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetler asla ve asla bir lütuf değildir. İlçemizde yaşayan insanlarımıza nasıl hizmet ediyorsak sizlere de öyle hizmet etmek zorundayız. İnşallah hep birlikte daha güzel günler de daha güzel hizmetlere imza atacağız" diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK 


 


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00