MARDİN`E HİZMET ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK

Mardin Artuklu Üniversitesi ve Mardin Eğitim Vakfı (MARSEV) işbirliğinde, Mardin?in tanıtım ve gelişmesine katkıda bulunan kişi veya kuruluşlara verilecek ?Mardin Turizmi Hizmet ve Onur Ödülü? nü kazanan İsimlere,ödülleri 18 Nisan 2015 Cumartesi saat 10:

Mardin 13.04.2015 18:22:57 0
MARDİN`E HİZMET ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK

Mardin Artuklu Üniversitesi ve Mardin Eğitim Vakfı (MARSEV) işbirliğinde, Mardin’in tanıtım ve gelişmesine katkıda bulunan kişi veya kuruluşlara verilecek “Mardin Turizmi Hizmet ve Onur Ödülü” nü  kazanan İsimlere,ödülleri 18 Nisan 2015 Cumartesi saat 10:00'da izala Hotel'de düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

 Ayn gün saat 14:00'da Mardin Artuklu Universitesi'nin eski Ptt Binasindaki Uygulama Otelinde Kuruluşundan bugüne kadar MARSEV in faaliyetlerine ilişkin 30 dakikalık sunum yapılacak.MARSEV Tarafından .düzenlenen Her iki organizasyona da mardinli vatandaşlar davetsiz olarak katılabilecek.

Bilindiği gibi Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından hazırlanan ödül yönergesine ilişkin görüşlerin tartışılıp, Mardin’in tanıtımı ve turizmine katkısının ele alındığı karşılıklı fikir alışverişinden sonra yapılan gizli oylama sonucunda: Kültür, Sanat, Edebiyat ve Mimari ödülüne İsmet Yedikardeş, Turizm ve Tanıtım ödülüne Mardin eski Valisi Temel Koçaklar, Girişim ve Yatırım Ödülüne İzala Otel, Turizm Emekçileri Ödülüne ise fotoğraf sanatçısı ve gazeteci Adnan Avuka ve Reyhani Müzik Grubu layık görülmüştü.

Bu yıl ikincisi verilen ve seçici kurul tarafından 4 ayrı kategoride Mardin’in tanıtım ve gelişmesine katkıda bulunan kişi veya kuruluşlara verilen  “Mardin Turizmi Hizmet ve Onur Ödülü” nün her yıl tekrarlanacağı bildirildi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, gittikçe gelişen turizm sektörünün, birçok medeniyetin birikimlerini taşıyan kadim Mardin’in, sosyo-ekonomik ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla sürekli bir çaba içinde olduklarını ifade etti.

Artuklu Üniversitesi ile MARSEV Tarfından 2 Yıldır verilen Mardin'e hiamet ödülleri  2 yıldır tartışılmaya devam ediliyor.Geçen Yıl verilen Ödüller mardin kamu oyunda uzun süre tartışmalara neden olmuş,ödüle layık Görülenlerie,Hangi kıstaslar göz önünde tutularak bu ödüllerin verildiğinin açıklanması istenmişti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00