MARDİN DİNAMİK S.K VOLEYBOL LİGİNE İDDİALI GİRDİ

Mardin Dinamik Spor Kulübü Voleybol`da Erkek ve Bayanlar liginde başarı yakalamak için iddialı hazırlanıyor.

6.11.2017 13:49:20 0
MARDİN DİNAMİK S.K VOLEYBOL LİGİNE İDDİALI  GİRDİ

Mardin Dinamik Spor Kulübü Voleybol'da Erkek ve Bayanlar liginde başarı yakalamak için iddialı hazırlanıyor.

 

2016  Yılında MardinliGençlerin spora olan ilgilerini arttırmak ve Mardin'in Voleybol Sporunda ismini duyurmak için Mehmet Yiğit Başkanlığında kurulan Mardin Dinamik Spor külübü mücadele ettiği Voleybol Erkekler ligi 5.Grubunda başarı yakalamak ve Üst lige çıkma hedefi  ile1. lig ekiplerinden transfer ettiği  Nurullah Gür ve Kaya Can YAĞAN  adlı sporcuları ile ligde iddialı olduğunu dosta ,Düşmana haykırıyor.

 

Voleybol 2.lig 5.grupta   iyi bir başlangıç yapan Mardin Dinamikspor'da Başkan Mehmet Yiğit , "2.lig 5.Grupta artık bir Mardin Dinamikpor gerçeği var" diyerek, iyi işlere imza attıklarını belirtti. BaşkanYiğit, ayrıca 1.lig'ten transfer ettikleri  Nurullah Gür ve Kaya Can YAĞAN  isimli Voleybolcularla daha da güçlendiklerini belirterek   oynayacakları maçlara herkesi davet etti.

 

Geride kalan 3 haftada 2 galibiyet elde eden ekipte sevinç yaşanırken, Mardin Dinamikspor Başkanı Mehmet Yiğit , takımın son durumunu değerlendirdi.Voleybol 2.lig 5.Grupta  üst sıraları hedeflediklerini belirten Başkan Yiğit  ”Artık bir Mardin Dinamikspor  gerçeği var. Voleybolda her yıl bir tık üst seviyeye geçtiğimize şahit oluyoruz. Zaten aldığımız başarılı sonuçlar bunun en büyük göstergesi. Bu yıl   Amacımız  takımımızı daha da üst noktalara taşımak” dedi.

 

Tüm Mardinli Voleybol severleri maçlarımızı seyretmeye davet ediyoruz diyen,Başkan Yiğit,:''Ligte önemli başarılara imza atmak istiyoruz.,Mardin'in adını Voleybolda  yakalayacağımız başarılarla duyurmak istiyoruz''Dedi.

 

 

Başkan Mehmet Yiğit  takımda yakalanan uyum ve elde edilen Başarıda Takım Antrenörü Barış Kılıç'ın büyük emeği ve payı olduğunu belirterek,bu Başarıların Antrenör Barış Kılıç ile daha üst seviyelere taşıyacaklarına  yürekten inandığını açıkladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00