MARDİN`DE YENİ YAPILAN DİKEY BAHÇE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Mardin?e farklı bir hava katmak için hazırlanan Dikey Bahçe Projesi gece ışıklandırmalarıyla göz kamaştırıyor. Mardin Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, ?İlimizin değişimi adına yaptığımız çalışmalar göze hitap ediyor? dedi.

Mardin 10.05.2017 14:55:58 0
MARDİN`DE YENİ YAPILAN DİKEY BAHÇE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Mardin’e farklı bir hava katmak için hazırlanan Dikey Bahçe Projesi gece ışıklandırmalarıyla göz kamaştırıyor. Mardin Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimizin değişimi adına yaptığımız çalışmalar göze hitap ediyor” dedi.

 

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesinde Hava Radar Rampası olarak bilinen bölgede Dikey Bahçe Projesi uygulamasında sona yaklaşıldı. Günden güne güzelleşen projeyle bin 500 metrekare alanda 100 bin adet bitki kullanılıyor. Proje şimdiden öz çekim yapmak isteyenlerin uğrak alanlarından birisi oldu. Dikey Bahçe Projesi’nin gündüz olduğu gibi akşam saatlerinde de güzel görünmesi için ışıklandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Akşam görünümüyle de büyük  beğeni kazanan proje kısa sürede tamamlanacak.

 

Mardin’de değişimi htirecek çalışmalara imza attıklarına belirten Mardin Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimizin hak ettiği yerlere gelmesi adına tüm daire başkanlıklarımızla projeler yapıyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerini gözeten bir yapıda çalışmalarımıza ara vermeden ilerliyor. Belediyeler çalışma mevsimi olarak bilinen Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ekiplerimiz daha fazla mesai harcamaya başladı. Önem verdiğimiz çalışmalardan olan Dikey Bahçe Projesi’nde de bu bağlamda yeniliklerimiz devam ediyor. Şimdiden hemşehrlerimizin beğenisini kazanan çalışmamızın akşam saatlerinde de dikkat çekmesi için ışıklandırma çalışmaları yaptık. Özellikle havanın kararmasından sonra görsel şölenin devam etmesini istedik” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00