MARDİN`DE TRAFİĞİ RAHATLATACAK PROJEDE SONA GELİNDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü ortaklığında yapımı devam eden Mardin-Kızıltepe Kavşağı Battı Çıktı Projesi?nde önemli bir aşamaya gelindi. Şehir merkezinin trafik sorununu ortadan kaldırmak için temmuz ayında ilk kazması vurul

Mardin 12.07.2018 12:19:47 0
MARDİN`DE TRAFİĞİ RAHATLATACAK PROJEDE SONA GELİNDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü ortaklığında yapımı devam eden Mardin-Kızıltepe Kavşağı Battı Çıktı Projesi’nde önemli bir aşamaya gelindi. Şehir merkezinin trafik sorununu ortadan kaldırmak için temmuz ayında ilk kazması vurulan projede, asfalt dökümü devam ediyor. Daha önce, Mardin Diyarbakır sol şerit ve Kızıltepe ilçesinde giden yan yolların asfaltı dökülmüştü. Işıklandırma, demir korkulukları ve kaldırımları yapılan battı çıktı projesinde Mardin-Diyarbakır yolunun sağ şeridi asfaltlanmaya başlandı. Yakın zamanda bitirilmesi hedefleniyor. 

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Mardin-Kızıltepe Battı Çıktı Projesi’nde sona doğru geldik”

“Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz”

Ramazan Bayramında battı çıktıyı kısmen açtıklarını anımsatan Yaman, “Battı çıktı da artık sona doğru geldik. Bayram esnasında kısmen açtık. Drenajların eksik kalan yerleri var, onların çalışmalarını yapıyoruz. Diyarbakır tarafından gelince sol aksın alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00