MARDİN`DE TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDAKİ YEMEK HİZMETİ VE ÖĞRETMENEVLERİ MASAYA YATIRILDI

Mardin Öğretmenevi`nde gerçekleştirilen Toplantıda ortaöğretim taşıma uygulaması kapsamındaki yemek hizmeti durum değerlendirmesi, Öğretmenevlerinde kahvaltı ve öğle yemeği ile Öğretmenevi denetim raporları değerlendirildi.

Mardin 2.10.2019 10:08:37 0
MARDİN`DE TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDAKİ YEMEK HİZMETİ  VE ÖĞRETMENEVLERİ MASAYA YATIRILDI

Mardin Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen Toplantıda ortaöğretim taşıma uygulaması kapsamındaki yemek hizmeti durum değerlendirmesi, Öğretmenevlerinde kahvaltı ve öğle yemeği ile Öğretmenevi denetim raporları değerlendirildi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Yakup SARI, başkanlığında yapılan toplantıya, Mardin ilinde bulunan tüm Öğretmenevi ve ASO Müdürleri, taşıma uygulamaları kapsamında protokol çerçevesinde yemek hizmeti sunan Okul/kurum Müdürleri katıldı.

 

Değerlendirme,  planlama, raporların incelenmesi ve ilçeler arası eşgüdümü sağlama amaçlı yapılan toplantı da SARI, tüm katılımcılara hitaben  "Taşıma kapsamında eğitim gören öğrencilerimizin bizim için çok önemli olduğunu, eğitimlerinde herhangi bir aksaklığa mahal bırakmaması gerekmektedir. Öğretmenevlerinin eğitimin gülen yüzü olduğunu, bu kurumlara gelen misafirlerin geleneksel Türk misafirperverliğine yakışır bir şekilde ağırlanmasının önemine vurgu yapan SARI, Öğretmenevlerimiz gerek öğretmenlerimizi gerekse öğretmenler dışında gelen personeli konuk etmektedir. Bu noktada gereken ihtimamın gösterilmesi çok önemlidir. Misafirlerimiz konakladıkları süre zarfında kendilerini aile sıcaklığı ortamında hissetmelidir" dedi.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15