MARDİN`DE SU KESİNTİSİ SONA ERİYOR!

Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağından sonra,Ortaya çıkan su kesintilerinin giderilmesi için yoğun çalışmalar yürütüldüğü belirtilerek,,Nusaybin ilçesinde Marsu ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda Nusaybin ilçesi ve Kızıltepe ilçesine saat 16.30 it

22.11.2015 18:09:37 0
MARDİN`DE SU KESİNTİSİ SONA ERİYOR!

Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağından sonra,Ortaya çıkan su kesintilerinin giderilmesi için yoğun çalışmalar yürütüldüğü  belirtilerek,,Nusaybin ilçesinde Marsu ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda Nusaybin ilçesi ve Kızıltepe ilçesine saat 16.30 itibariyle su verilmeye başlandığını Mardin için de Yarın itibariyle su kesintisinin sona ereceği  müjdesi verildi.

Mardin Büyükşehir Belediyesine bağlı MARSU Genel Müdürlüğü son günlerde Mardin ve ilçelerinde yaşanan su kesintilerine yönelik yazılı açıklamada bulundu.

 

Nusaybin de Valilik tarafından 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince uygulamaya konan sokağa çıkma yasağı ile ilçede su ve elektrik gibi sorunları beraberinde getirdi. 
İlçenin Fırat mahallesinin su hattında oluşan arıza ile ilgili Marsu Genel Müdürlüğü şöyle bir açıklama yaptı: ilçenin Fırat mahallesinde oluşan arızayı gidermek için ekiplerimiz müdahale etmek istemişlerdir. Fakat ilçede uygulamaya konan sokağa çıkma yasağından dolayı izin verilmemeştir.Ekiplerimiz arızayı gidermek için İl Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlıktan gerekli izinleri istemiş, fakat karşılık alamamışlardır.

Bazı ulusal ve yerel kaynaklar; arızanın giderilmesi için Marsu yetkilileri güvenlik kuvvetleri eşliğinde görevlendirilmiş,fakat Marsu yetkilileri kabul etmemişler, dolayısıyla herhangi bir müdahalede bulunmamışlardır 'diye bir ibare kullanılmış . Bu haberler tamamen gerçek dışıdır. Ekiplerimiz ne zaman arızayı onarmak isteseler güvenlik engeliyle karşılaşmışlardır.Yasağın kalkmasıyla ekiplerimiz arızaların onarımı için harekete geçmiş ve gerekli çalışmaları yürütmüşlerdir. Bir iş makinemiz de kimliği belirsiz kişilerce alıkonulmuştur.Halkımızın bu sorunlara karşı duyarlı oldukları için teşekkür ediyoruz.Marsu Genel Müdürlüğü olarak ,aleyhimize yapılan bu tür haberlere aldırış etmemelerini rica da bulunuyoruz'. denildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07