MARDİN`DE ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ EBEDİYETE UĞURLANDI

Mardin`in Derik ilçesinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain bir saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir, Sayın Kışlası tören alanında gerçekleştirilen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin 1.12.2015 08:54:01 0
MARDİN`DE ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ EBEDİYETE UĞURLANDI

Mardin'in Derik ilçesinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain bir saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir, Sayın Kışlası tören alanında gerçekleştirilen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Sayın Kışlası tören alanında gerçekleştirilen resmi Törene Vali Ömer Faruk Koçak, 7. Kolordu ve Diyarbakır Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, 70. Mekanize Piyade Tugayı ve Mardin Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Kırhan, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Vali Yardımcıları Tolga Kamil Ersöz, Aziz Onur Aydın, Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Adalet Komisyonu Başkanı Bülent Koç, İl Jandarma Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ile kurum müdürleri, köy korucuları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehidiin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

       Şehit uzman Çavuşun  naaşının tören alanına intikal ettirilmesinin ardından saygı duruşu ve şehit Uzman Çavuşun özgeçmişinin okunmasıyla başlayan törende şehidin silah arkadaşları adına Binbaşı Ercan İyigün bir konuşma yaptı.
       İl Müftüsü Dursun Ali Çoşkun'un yaptığı duanın ardından şehit uzman çavuş  Sezer Aydemir,toprağa verilmek üzere memleketi olan Elazığ'a uğurlandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28° / 15.3°
  • BIST 100

    10676,65%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59