MARDİN`DE ŞEHİT OLAN POLİS`TEN ŞEHİTLİK MESAJI

Mardin Dargeçit`te şehit düşen polis memuru Akif Hatunoğlu`nun Facebook`taki hesabında `Sessiz olun. Polisler şehit oluyor. Huzur içinde uyumaya devam edin!` diye yazdığı ortaya çıktı.

Mardin 3.09.2015 14:00:57 0
MARDİN`DE ŞEHİT OLAN POLİS`TEN ŞEHİTLİK MESAJI

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan polis memuru 29 yaşındaki Akif Hatunoğlu'nun Adana'daki baba ocağına ateş düştü.

Aile acı haberi yayla evinde alırken, şehidin Facebook'taki 'Sessiz olun. Polisler şehit oluyor. Huzur içinde uyumaya devam edin!' yazılı kolaj olayın duyulduğu andan itibaren paylaşım rekorları kırdı.

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi nüfusuna kayıtlı olan şehit polisin ailesinin Adana'nın Sarıçam İlçesi'ne bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki tek katlı bir evde oturduğu ve Pozantı İlçesi'nin Tekir Yaylası'nda tatilde oldukları belirtildi. İnşaatlarda sıvacılık yapan baba Hasan ile anne Sebiha Hatunoğlu, acı haberi yaylada aldı.

"ŞEHİT OLMAYA DEVAM EDERİZ"

Şehit polisin, ailenin tek erkek çocuğu olduğu ve 2 kız kardeşi bulunduğu belirtildi. Semra ile evli, 1,5 yaşında Sebiha adında da bir kız çocuk babası olan ve eşi de 2'nci çocuğa hamile Akif Hatunoğlu'nun sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki son paylaşımı ise, görev yaptığı Dargçeit İlçesi'ndeki Şehit Ozan Demirkollu Polis Merkezi Amirliği'nin tabelası önünde çektiği fotoğraf oldu. 6 yıllık polis Hatunoğlu'nun hesabından paylaştığı siyah zemin üzerinde polis ambleminin bulunduğu "Sessiz olun...!!! Polisler şehit oluyor!!! Vicdanı olmayanlar!! Huzur içinde uyumaya devam edin!!! Siz bilmezsiniz ama bizler sizin için şehit olmaya devam ederiz!!!" yazılı bir başka bir kolaj dikkat çekti. Bu fotoğraf, şehidin sayfasına girenlerin de dikkatini çekti ve kısa sürede paylaşım rekoru kırdı.

 

 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82