Mardin`de Şehir Genelinde Mezarlıklar Temizlendi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı şehir genelinde yer alan mezarlıkların temizliklerini bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi. Ayrıca Kızıltepe?de 12, Derik?te ise 10 mezarlık alanında aydınlatma çalışması bitirildi.

19.08.2018 12:23:23 0
Mardin`de Şehir Genelinde Mezarlıklar Temizlendi

Mardin Büyükşehir Belediyesi  Sağlık İşleri Daire Başkanlığı şehir genelinde  yer alan mezarlıkların temizliklerini bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi. Ayrıca Kızıltepe’de 12, Derik’te ise 10 mezarlık alanında aydınlatma çalışması bitirildi. 53 Mezarlıklar Şube Müdürlüğü  personeli ile gerçekleştirilen çalışmada Kurban Bayramı öncesinde temizlenen mezarlıklar için vatandaşların takdiri kazanıldı.

 

Konu hakkında açıklama yapan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, mezarlıkların temizliğinin beklentileri karşılayan bir şekilde yapıldığını kaydetti. Yaman, “Büyükşehir Belediyemiz şehrimizde hemşehrilerimizin beklentilerini yerine getirmekte ve belediyeciliğin tüm gereklerini layığıyla başarmaktadır. Biz vatandaşlarımızın bayram öncesinde de mutlu olması düşüncesiyle planlamalarımızı yaptık. Mezarlıklarımızda da titiz bir çalışma sağladık” dedi.

 

Bu konuda hassas olduklarına dikkat çeken Yaman, “Birimlerimiz düzenli olarak mezarlıkların daha temiz olması için çaba vermekle beraber çevre düzenlemeleri için de gerekeni yapmaktadır. Bayram öncesinde de bu konuda gerekli duyarlılık gösterilerek vatandaşlarımızın mutlu olması sağlanmıştır. 53 personelimizle merkez ilçe ve diğer ilçe merkezlerindeki aktif 85 mezarlık temizliği bitirilmiştir. Bunun yanı sıra Kızıltepe ve Derik ilçelerimizde mezarlık aydınlatma işi tamamlanmıştır. Hassasiyetle çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJNSI-MARDİN

 


 
 

31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,34% -0,15
  • EURO

    34,76% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2432,83% -0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00