MARDİN`DE ORTAOKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mardin`de Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim ile Din Öğretimi Genel Müdürlüklerine bağlı bütün resmi liselerin okul/kurum müdürleri ile Artuklu Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI başkanlığında toplantı gerç

Mardin 17.09.2019 10:28:25 0
MARDİN`DE ORTAOKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Mardin'de Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim ile Din Öğretimi Genel Müdürlüklerine bağlı bütün resmi liselerin okul/kurum müdürleri ile Artuklu Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI başkanlığında toplantı gerçekleştirildi..

 

Mardin'de  , 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sene başı hazırlık çalışmaları, sınav sonuçları ve üniversiteye yerleşen öğrencilerin istatistiki bilgilerini ve yapılacak iş ve işlemlerin değerlendirilmesi amacıyla Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim ile Din Öğretimi Genel Müdürlüklerine bağlı bütün resmi liselerin okul/kurum müdürleri ile Artuklu Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI başkanlığında toplantı gerçekleştirildi..

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, "Değerli arkadaşlar sizler bu ilin ve geleceğimiz olan çocuklarımızın yetiştiği okulların idarecilerisiniz. Değerlerimizi davranışla ve tavırla göstereceğiz. Öğretmenlik mesleği insanın kendinden daha çok başkalarını düşündüğü bir meslektir. Çünkü öğretmen kendinden çok öğrencisini düşünür. Biz idareciler olarak öğretmenlerimize hizmet için varız. Onun için öğretmenlere gerekli motivasyonu sağlamalıyız ve imkânlar doğrultusunda iyi bir çalışma ortamı oluşturmalıyız." dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

Toplantı sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, toplantıdan duyduğu  memnuniyetini bildirerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04