MARDİN`DE ÖĞRETMENLERE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi öğretmenlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Prof. Dr. Uğur Batı?nın ?Öğretmenin Biyolojik Saati? konulu seminerler düzenledi. Şehirde bulunan tüm ilçelerde düzenlenen etkinliğe ise öğretmenler katılım sağladı.

Mardin 6.01.2018 11:02:53 0
MARDİN`DE ÖĞRETMENLERE KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi öğretmenlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Prof. Dr. Uğur Batı’nın “Öğretmenin Biyolojik Saati” konulu seminerler düzenledi. Şehirde bulunan tüm ilçelerde düzenlenen etkinliğe ise öğretmenler katılım sağladı.

 

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Büyükşehri Belediyemiz ilimizde farklı ve anlamlı çalışmalara devam ediyor” dedi. Yaman, “Mardin’de son 1 yıl içinde her yönüyle güzellikleri birlikte yaşıyoruz. Amacımız ilimizin hak ettiği yerlere gelmesidir. Biz yaptığımız planlamalarda ilimizde her yaş grubundan herkese hitap edecek ve Mardin’i ileriye taşıyacak projelere öncelik veriyoruz. Bu bağlamda önemli etkinlikler düzenliyoruz. Son olarak ilimizde öğretmenlerimize katkı sağlayacak bir program yaptık. Etkinliğimizle amacıyla Prof. Dr. Uğur Batı’yı şehrimize getirerek öğretmenlerimize eğitim semineri gerçekleştirdik” dedi.

 

Mardin’de eğitim ve öğretimin en iyi yerlere gelmesi için çaba verdiklerini vurgulayan Yaman, “İlimizde son zamanlarda eğitim ve öğretimde güzellikler yaşıyoruz. İlimizde yaptığımız çalışmalar ile eğitim ve öğretimde kaliteyi üst sıralara taşıdık. Biz daha iyi yerlere gelebilmek adına kişisel gelişimi etkileyecek çalışmalara da önem veriyoruz. Bu nedenle öğretmenlerimiz için bir eğitim semineri düzenledik. Prof. Dr. Uğur Batı “Öğretmenin Biyolojik Saati” konulu programıyla öğretmenlerimize katkı sağladı. Büyükşehir Belediye olarak programlara devam edeceğiz” şeklinde konuştu

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00