MARDİN`DE MUHTEŞEM KINA GECESİ

Mardin?in tanınmış ailelerinden , Mardin Gıda Tarım ve İl Müdürlüğünün sevilen Bürokratlarından Burhan Dinçel `in Kızı Ruhiye Sevda ile Midyat`ın tanınmış ailelerinden Boğa Ailesinin sevilen İsmi Abdullah Boğa`nın Kına Gecesi Muhteşem bir törenle Mar

19.08.2016 10:27:04 0
MARDİN`DE MUHTEŞEM KINA GECESİ

   Mardin’in tanınmış  ailelerinden , Mardin Gıda Tarım ve İl Müdürlüğünün sevilen Bürokratlarından Burhan Dinçel 'in Kızı Ruhiye Sevda ile Midyat'ın tanınmış ailelerinden Boğa Ailesinin sevilen İsmi Abdullah Boğa'nın  Kına Gecesi Muhteşem bir törenle Mardin Hilton Garden ınn Otelinde gerçekleştirildi.

 

Mardin Garden ınn Otel de dün akşam yemekli olarak yapılan Kına Gecesine  çok sayıda  siyasetçi ve seçkin davetli   katılırken, alanı dolduran misafirler gece boyunca eğlenerek,gönüllerince bir gece yaşadılar.

 

Kına Gecesine Proğramları nedeniyle katılamayıp telgraf gönderen Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve Artuklu Haber Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç Tebrik Mesajı yollayarak  genç çifti tebrik edip mutluluklar dilediler.

 

Ruhiye Sevda ile  Abdullah'ın  Hilton Garden ınn otelde düzenlenen Muhteşem Kına Gecesi siyasetçiler,   Mardinli  İş  adamları,Bürokratlar ,Mardin'in  tanınmış simaları , bir çok sayıda   seçkin davetli katıldı.

 

CAN GRUP Tarafından Türkçe,Kürtçe ve Arapça parçaların seslendirildiği  Kına gecesinde Davetliler ve Genç çiftin yakınları Gece boyunca  oynayarak,kurtlarını döktü.

 

Artukluhaber'e   açıklama yapan Ruhiye Sevda ve Abdullah Boğa çifti  "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin" diye konuştular.

 

Artuklu Haber ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

MEMET GÖKBALIK/ÖZEL HABER 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19