MARDİN`DE KEBAP`IN YENİ ADRESİ NUSRET KEBAP HİZMETE AÇILDI

Tarihi kent Mardin`de kebapçılar zincirine yeni bir halka daha eklendi. İşletmeciliğini Nusret Uygur`un yaptığı Nusret Kebap törenle hizmete açıldı.

13.01.2019 23:30:57 0
MARDİN`DE KEBAP`IN YENİ ADRESİ NUSRET KEBAP HİZMETE  AÇILDI

Tarihi kent Mardin'de  kebapçılar zincirine yeni bir halka daha eklendi. İşletmeciliğini Nusret Uygur'un yaptığı   Nusret Kebap  törenle hizmete açıldı.

 

Artuklu ilçesi Yenişehir'de Ravza cad 45 sokak Çetin Öner Apt..Yenisehir Artuklu adresinde    modern kebap evinin açılışına  çok sayıda davetli katıldı.

 

İşyeri Sahibi Nusret  Uygur açılış sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi “Bizler bu gün Nusret Kebap olarak inşallah Allah’ın izniyle faaliyete geçeceğiz. Mardinimize  böyle bir hizmeti sunmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah hemen sonra ki süreçte de Mardinli hemşehrilerimizin ve Mardin'e gelen misafirlerin seveceği beğeneceği ve rağbet edeceği bir yer olmasını diliyoruz. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Nusret Uygur Artuklu Haber'e yaptığı özel açıklamada ise kısa sürede Mardinli hemşehrilerimizin ve Mardin'e gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin vazgeçemeyeceği lezzetleri bulabileceği işletmemizde özel etlerden yapılmış,adana urfa karisik izgara domatesli patlıcanli kebap sarma beyti beyti  iskender fistikli kebap ve daha fazlasi nusret kebap lezzetleri bulabaileceklerini belirterek,nusRet special  nusRet salatos  cok ozel menumuzdur ....ikramimiz sutlaç ile konuklarımıza unutamıyacakları lezzetleri ferah ve temiz ortamda ,Güleryüzlü personelimiz ile   hizmet vermeye başladık.Mardinimize yeni bir soluk yeni bir vizyon yeni bir hizmet anlayışı getireceği kanaatindeyim. Bu açıdan Mardinli hemşehrilerime de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07